Mit láthattam az égen este?
Tegnap (augusztus 29.) este fél 9 körül egy érdekes jelenséget figyeltem meg az égen. Újpesten lakom, és az a valami nyugat-kelet irányban mozgott, nagyjából olyan sebességgel, mint egy repülő. Fölöttünk nagy a repülőforgalom Ferihegy közelsége miatt, ezért felismerek egy repülőt, de ez biztos, hogy nem az volt. Egy narancssárga gömböt láttam, aminek erős fénye volt. Jóval nagyobb volt, mint esténként 1-1 repülő fénye, és ugyebár a szín sem stimmel, nem fehér volt, nem zöld és nem is piros, mint a jelzőfények. Narancssárga volt és ragyogott. A másik érdekesség, hogy hang nem kísérte a jelenséget.
Nem azt akarom sújkolni, hogy ufó volt, mert én sem hiszem, de érdekelne, hogy mi lehetett. Úgyhogy várom az ötleteket.
mostanban elég sok ilyen narancssárga cuccost látni...
az én nevelőapám ásatásokon dolgozik a nemzeti múzeumnak és éjszaka szokott őrködni, mert nagyon drágák a gépek meg minden...
és egyszer mutatott a telóján egy felvételt, amit este készített...
egy naracssárga ragyogó gömb volt ami lassan közeledett végül elkezdett cikácni... eltűnt...
néhány perc múlva ismét előbukkant és ugyan ez volt a jelenség, majd hirtelen eltűnt...
arra gondoltam, hogy valami furi gömbvillám, de nem mutatott a gömb "viselkedése" a gömbvillámra jellemző tuajdonságokat ezért megkértünk egy "időjós" ismerősünket, hogy mondja el szrinte mi ez... hát lövése sem volt, de biztos hogy nem hullócsillag és nem gömbvillám, mert az tudása szerint nem úgy viselkedik...
tehát fogalmunk sincs h mi volt az...
a felvételt nem tudom, hogy meg van e még, de ha megvan akkor felrakom valahova és belinkelem...
de volt már velünk olyan h egy "arc" jelent meg a száradó farmernacin :O arról asszem van is fényképem valahol...
szal lehet, hogy a véletlen lehet, hogy nem,,, én szkeptikus vagyok, még az a narancssárga bigyó se hatott meg túlságosan... nem tom mi az, de amíg nem tudom addig nem feltételeek semmi természetfelettit vagy ilyesmit...
:D hát... nem tudom... nem tudom mi volt az... de ki tudja... sose lehet tudni...
remélem nem törölte ki az az ész nevelőapám...
de van a youtube on több ilyen videó
http://www.youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw < ez mi a szar?:O
úr isten de ez mi??? innen mentek ki magyar önkéntesek haiti be és láttak ilyet de mi ez ???
ez téll ufó???
A lampion szerény véleményem szerint vertikálisan mozog az égen, horizontálisan max akkor, ha elengedik és fújja a szél, nade hogy repülő sebességével, és felettünk is átrepüljön.. :) Te sem gondoltad komolyan.
A műholdnak pedig utánanézek, van valami oldal, ahol az összes műhold pályáját mutatják, és hogy mikor hol van.
uh légyszi ha megvan az oldal linkeld már be ide:D mert kíváncsi vagyok én is a pályákra...
am a ma reggeli reggeliben is beszélt a lampionokról az ufó szakértő... csak nem nagyon figyeltem, mert épp a halaimat etettem :D
de belinkeltem a videót :)
[link] <itt láthattok képeket a lampionról... hát elég hasonló de nem tudom...
[link] <- a reggelis videó :D a 9. percnél kezdődik az UFÓs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!