Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit láthattam az égen este?

Mit láthattam az égen este?

Figyelt kérdés

Tegnap (augusztus 29.) este fél 9 körül egy érdekes jelenséget figyeltem meg az égen. Újpesten lakom, és az a valami nyugat-kelet irányban mozgott, nagyjából olyan sebességgel, mint egy repülő. Fölöttünk nagy a repülőforgalom Ferihegy közelsége miatt, ezért felismerek egy repülőt, de ez biztos, hogy nem az volt. Egy narancssárga gömböt láttam, aminek erős fénye volt. Jóval nagyobb volt, mint esténként 1-1 repülő fénye, és ugyebár a szín sem stimmel, nem fehér volt, nem zöld és nem is piros, mint a jelzőfények. Narancssárga volt és ragyogott. A másik érdekesség, hogy hang nem kísérte a jelenséget.

Nem azt akarom sújkolni, hogy ufó volt, mert én sem hiszem, de érdekelne, hogy mi lehetett. Úgyhogy várom az ötleteket.

2010. aug. 30. 13:08
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az a honlap, ide regisztrálnod kell, kiválasztani a lakhelyed, esetleg megadni pontos koordinátákat. Ezt követően tudod nézegetni táblázatban, hogy mikor mi megy el fölötted. Azt nem tudom, hogy ezek közül melyikek láthatók szabad szemmel is, mert azt nem bontja szét. Bár lehet csak én nem találom, mert angol...

2010. aug. 31. 12:55
 22/37 anonim ***** válasza:

nagyon szépen köszi :D

az angollal nem lesz baj, mert sokat beszélek angolokkal XD

2010. aug. 31. 17:45
 23/37 anonim ***** válasza:
Egy narancssárga gumimaci repült el feletted (supergumibear).
2010. szept. 2. 18:09
 24/37 kayl18 ***** válasza:
nem műhold, legalább is felettünk minden nap elmegy este 1 műhold de az kb 3 óráig látszik, tehát 1 műhold nagyon lassan mozog, ráadásul nem narancs fényt ad hanem olyan a fénye mint a csillagoknak, csak kicsit erősebb, mivel közelebbi objektum és sárga a fénye, mivel visszaveri a nap fényét, tehát ha minden műhold azonos sebességgel kering akkor te nem műholdat láttál, de biztos, hogy UFO=Unidentified Flying Object=Azonosítatlan repülő objektum
2010. szept. 2. 23:07
 25/37 anonim válasza:
fölöttünk nagyon sok műhold megy el, iszonyat gyorsan. narancssárga fényük is lehet... hidd el nekem, mert én szoktam őket látni...
2010. szept. 6. 09:18
 26/37 KÁELEF ***** válasza:
Mostanában elég gyakoriak ezek a narancs színű erősen fénylő,világító, fények. Több UFO-s újság is beszámolt erről a jelenségről. Talán egy újabb repülő csészealj hullám előfutárai lehetnek.
2010. szept. 7. 19:21
 27/37 anonim ***** válasza:

Hasonló jelenségeket láttam én is Veresegyháza környékéről 2010 szilveszterén (azaz ma), 6-7 darab narancssárgás vöröses fény indult el keletről nyugati irányban, először azt gondoltam na ez tuti valami nem hétköznapi lesz, de aztán minél többet olvastam ennek utána, annál inkább meggyőztem magam hogy ez olyan kínai lámpás féle lehetett.

Repülőnek illetve más légijárműnek nincs ilyen színe, nem is haladhatnak így, műholdhoz túl szabálytalan mozgású illetve nagy.

Azt képzeld el hogy álsz a szabad ég alatt, és 6-7 egymás után kóválygó igen csak feltűnő színű valamik felfele-tovább szálnak valahonnan, mennek az égen, elsőre teljesen azt hittem hogy ez valami légköri jelenség vagy tényleg valami azonosítatlan repülő tárgy :)

Egy ponton egymás után eltűntek, vagy felhő mögé mentek vagy kialudt a mécses, de később 1et még láttam, mire becéloztam volna a fényképezőgép már nem látta, csak szabad szemnek volt látható.

Aztán olvastam sok cikket erről a mécses-ufo dolgokról, pont ugyan ilyen észlelésekről, így jutottam el ide is, láttam olyan videót, képet mint amit én láttam, szóval valószínű hogy tényleg ilyen mécses volt ez is.

Ha én marslakó lennék, akkor nem repülnék ilyen hanyagul kacskán,láthatóan ráadásul csoportban, biztos újévi kívánságokat küldtek fel rajtuk.

Mindenesetre semmi sem kizárt ;)

2011. jan. 1. 03:15
 28/37 anonim ***** válasza:

*Nyugatról keleti irányban haladtak, mint a legtöbb ehhez hasonló észlelésnek, ennek is köze lehet kis hazánk széljárásához.

Evvel a szemszöggel nézve biztosnak veszem hogy mécses volt, és már csak mosolygok magamon hogy meglepődtem rajta :D

Egy űr utazásra képes lényeknek majd pont az álcázás fog gondot okozni...

Néha inkább már csak a képzelet lát ufót.

2011. jan. 1. 03:23
 29/37 A kérdező kommentje:
Tegnap azaz ma éjjel nekem is volt szerencsém látni ilyen lámpásokat, és biztosra vettem, hogy fog ide írni valaki, hogy ő most is látott ilyet és tuti én is azt láttam a nyáron. De nem :) Ezek után meg pláne kizárom, hogy tudom, hogy néz ki egy olyan lámpás. Láttam a mozgásukat, hogy kacskáztak és hogy hozzávetőlegesen egyenesen felfelé szálltak, míg el nem tűntek a szem elől. Amit én láttam, az rendkívül gyorsan mozgott, és az egész eget bejárta nyugati irányból keletre, közben se nem emelkedve, se nem süllyedve.
2011. jan. 1. 13:53
 30/37 anonim válasza:
én ma este láttam ilyeneket, 3-4 db ment el egymás után az égen, pont olyanok, amikről te írtál, nagyobb, mint egy csillag vagy egy repülő, fényesebb, de egyenletes mozgásúak és egy irányba haladtak egymás után.. hangjuk sem volt.. és narancssárgától pirosig váltakozott a színük, elég érdekes volt és pöppet meg is ijedtem..
2011. jan. 8. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!