Mit láthattam az égen este?
Tegnap (augusztus 29.) este fél 9 körül egy érdekes jelenséget figyeltem meg az égen. Újpesten lakom, és az a valami nyugat-kelet irányban mozgott, nagyjából olyan sebességgel, mint egy repülő. Fölöttünk nagy a repülőforgalom Ferihegy közelsége miatt, ezért felismerek egy repülőt, de ez biztos, hogy nem az volt. Egy narancssárga gömböt láttam, aminek erős fénye volt. Jóval nagyobb volt, mint esténként 1-1 repülő fénye, és ugyebár a szín sem stimmel, nem fehér volt, nem zöld és nem is piros, mint a jelzőfények. Narancssárga volt és ragyogott. A másik érdekesség, hogy hang nem kísérte a jelenséget.
Nem azt akarom sújkolni, hogy ufó volt, mert én sem hiszem, de érdekelne, hogy mi lehetett. Úgyhogy várom az ötleteket.
Ez az a honlap, ide regisztrálnod kell, kiválasztani a lakhelyed, esetleg megadni pontos koordinátákat. Ezt követően tudod nézegetni táblázatban, hogy mikor mi megy el fölötted. Azt nem tudom, hogy ezek közül melyikek láthatók szabad szemmel is, mert azt nem bontja szét. Bár lehet csak én nem találom, mert angol...
nagyon szépen köszi :D
az angollal nem lesz baj, mert sokat beszélek angolokkal XD
Hasonló jelenségeket láttam én is Veresegyháza környékéről 2010 szilveszterén (azaz ma), 6-7 darab narancssárgás vöröses fény indult el keletről nyugati irányban, először azt gondoltam na ez tuti valami nem hétköznapi lesz, de aztán minél többet olvastam ennek utána, annál inkább meggyőztem magam hogy ez olyan kínai lámpás féle lehetett.
Repülőnek illetve más légijárműnek nincs ilyen színe, nem is haladhatnak így, műholdhoz túl szabálytalan mozgású illetve nagy.
Azt képzeld el hogy álsz a szabad ég alatt, és 6-7 egymás után kóválygó igen csak feltűnő színű valamik felfele-tovább szálnak valahonnan, mennek az égen, elsőre teljesen azt hittem hogy ez valami légköri jelenség vagy tényleg valami azonosítatlan repülő tárgy :)
Egy ponton egymás után eltűntek, vagy felhő mögé mentek vagy kialudt a mécses, de később 1et még láttam, mire becéloztam volna a fényképezőgép már nem látta, csak szabad szemnek volt látható.
Aztán olvastam sok cikket erről a mécses-ufo dolgokról, pont ugyan ilyen észlelésekről, így jutottam el ide is, láttam olyan videót, képet mint amit én láttam, szóval valószínű hogy tényleg ilyen mécses volt ez is.
Ha én marslakó lennék, akkor nem repülnék ilyen hanyagul kacskán,láthatóan ráadásul csoportban, biztos újévi kívánságokat küldtek fel rajtuk.
Mindenesetre semmi sem kizárt ;)
*Nyugatról keleti irányban haladtak, mint a legtöbb ehhez hasonló észlelésnek, ennek is köze lehet kis hazánk széljárásához.
Evvel a szemszöggel nézve biztosnak veszem hogy mécses volt, és már csak mosolygok magamon hogy meglepődtem rajta :D
Egy űr utazásra képes lényeknek majd pont az álcázás fog gondot okozni...
Néha inkább már csak a képzelet lát ufót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!