Nem furcsa, hogy pontosan 10 éve rakták ki ezt a videót, és pont most, 10 év után kezdenek el nyilvánosságra hozni információkat az ufókról? Hisztek ebben? Mit gondoltok erről? Igaz?
A konteókat az ezotériába kérjük.
A törvények szerint pont 10 év a titkosítás ideje.
Azért hozták nyilvánosságra pont 10 év múlva.
Több észrevételem is van:
1. A videó szerint a telefonbeszélgetés 1997-ben történt meg. Ami nem 10 év és még csak nem is kerek szám.
2. A videó szerint az idegenek csökkenteni akarják a Föld népességét, 1997 óta az emberi populáció nem hogy csökkent, de egyenesen nőtt és egyik legnagyobb problémánk ma is a túlnépesedés. Szerintem egy transzdimenzionális fajnak, ami beépült az amerikai hadseregbe is pokoli egyszerű lenne ezt a folyamatot számukra pozitív módon manipulálni.
3. A Pentagon a most nyilvánosságra hozott jelentések alapján elismerte, hogy az UFO-k fenyegetést jelentenek. A jelentéseket pedig attól a Pentagontól származnak amelyikbe elvileg az alienek beépültek.
4. Egy ilyen faj számára valószínűleg az emberek alig többek a hangyáknál, szerintem nem vagyunk éppen rabszolgának alkalmasak.
Ja!
megnézném, ahogy a kérdezőből megpróbálnak bármiféle munkát, vagy valami értelmes tevékenységet kicsiholni.
Én az idegeneknek drukkolok, de szerintem ez még kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!