UFO-kat láttunk vagy nem?
Figyelt kérdés
Este repültünk az Atlanti óceán felett és észrevettünk valami nagyon fényes tárgyat ami össze vissza repült, helikopter nem lehetett, mert túl messze volt a partól és nagyon magasan volt. Útána egy helyben lebegett és hirtelen eltünt. :S2010. aug. 27. 13:51
21/35 anonim válasza:
Én is találkoztam xD 2 évig osztálytársak is voltunk xD
Am szerintem azt a gyereket akkor mentették meg az ufó amikor hófehérke lelökte a szivárványról bele egy vámpír kezébe aki vért vett tőle, a vérfarkas felvágta a lábát, a varázslatos tündérek pedig csillámport szórtak bele xD
22/35 anonim válasza:
Hát.. Erre csak akkor kapunk választ ha eljön az apokalipszis és majd az UFO-k fognak minket megmenteni vagy kukim tudja már mi lesz itt :'D
de lesz valami, azt tudom. ÉRZEEEM xD
23/35 anonim válasza:
Kedves 10:56
Hányszor sütöd még el ezt a gyatra poént?
24/35 anonim válasza:
Aki nem hisz bennük, az legalább ne gúnyolódjon!
25/35 anonim válasza:
Kedves 11:31! xD
Először válaszoltam erre a kérdésre te nagyonhülye :D
26/35 anonim válasza:
Utolsó előtti: Bocsánat, fel is hívom E-T-t hogy bocsásson meg xD
27/35 anonim válasza:
Vagy majd megmondod nekik kérlek? xD
30/35 anonim válasza:
Kérdező!
mi volt az amit láttatok?
mert ha nem tudod akkor az UFO volt zsenikém!
mivel nem tudtátok azonosítani!
istenem ezt a rengeteg okos embert...........szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!