Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha leszállna egy UFO a kertete...

Ha leszállna egy UFO a kertetekbe, és előjönne belőle egy földönkívüli lény,mit kérdeznél tőle, mit kérnél tőle,hogy mutasson meg?

Figyelt kérdés
Technikai vagy mentális vagy esetleg parapszichológiában vizsgált képességre gondolok itt.
2021. júl. 4. 19:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
Nos, nekem van egy Briggs motoros fűnyíróm, ami csak akkor hajlandó működni, ha nyomkodom a primerpumpát. Ha abbahagyom a nyomkodást, akkor megáll. A karburátort már többször szétszedtem, kipucoltam. Új membránt is tettem bele. Mégse megy. Na azt kérdezném meg, hogy ennek mi az oka és mi a megoldás, mert már le kéne nyírni a füvet. Esetleg ha volna valami módszerük, amitől a fű növése megáll kb 3-5 cm-nél, azt is szivesen fogadnám, mert nagy az udvarom és baromira nem szeretek füvet nyírni.
2021. júl. 6. 08:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Segítenek-e összeszerelni az ikeás szekrényemet amivel már egy hete próbálkozok :(
2021. júl. 16. 16:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy vigyen el az ikerlángomhoz.
2021. aug. 1. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!