Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha leszállna egy UFO a kertete...

Ha leszállna egy UFO a kertetekbe, és előjönne belőle egy földönkívüli lény,mit kérdeznél tőle, mit kérnél tőle,hogy mutasson meg?

Figyelt kérdés
Technikai vagy mentális vagy esetleg parapszichológiában vizsgált képességre gondolok itt.
2021. júl. 4. 19:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
#9 #10 a nyolcas egy ironikus válasz volt, ötvöz két tipikus kirablás előtti leszólító szöveget "Van egy szál cigid" és "van egy kis apród buszjegyre kellene" látom nem nagyon jártok a Boráros tér aluljáró felé.
2021. júl. 4. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11-es nem ismerem a pesti szlenget nem pesti vagyok.
2021. júl. 4. 22:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12es ezt én is ismerem pedig "vidéki" vagyok az ország túlsó végéről🤣
2021. júl. 4. 22:12
 14/23 anonim ***** válasza:
13-as én nem ismerem ezt a szlenget.
2021. júl. 4. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
13-as én a boráros téren is csak egyszer voltam nagyon nagyon rég. Így honnan kéne ismernem ezt a szlenget?
2021. júl. 4. 22:18
 16/23 anonim válasza:
73%
Most ezt más elképzelni mintha tényleg megtörténne. A legtöbb ember össze fosnà magát el futna. Ti is. Az hogy most mit képzeltek el gondolatban az egy dolog.
2021. júl. 4. 22:18
 17/23 anonim ***** válasza:

16-os a boráros térre írod ezt vagy a földönkívüli találkozásra? Mert ott pl. Nem biztos hogy elfutnál, de lehet éreznéd és csöndesen mondanád megszeppenve, hogy én most el-elmegyek jó? Nem biztos hogy így reagálnál, ha ők maguk segítenének leküzdeni a hirtelen jött ijedelmed mivel azért többmindenre képesek. Voltak olyan beszámolók hogy örömet és megnyugvást éreztek a jelenlétükben és volt akiknek jó érzésük volt velük kapcsolatban mikor személyesen találkoztak. De az ember ösztönös tulajdonsága hogy fél az ismeretlentől ilyen téren olyan mint a paci ami elé egy kék fólia akadály tettek hogy leküzdessék vele ezt a félelmét. A paci azt hiszi hogy vízbe fog lépni és amikor a patája hozzér megijed mert csak egy kék fólia ami a lábai alatt van és erre egy spanyol lovasiskolai ugrast produkal ijedtében mivel nem tudja mi az kozbe meg nem bánt. Ilyen az ember is időnként. Bár mas ertelemben az iskola ugras meg tok jo lenne hiszen mi lenne ha egy elsos olyan ertelmes hogy egybol 8.-os lesz. 😏

Szóval itt most ennél a kérdésnél én úgy értelmezem hogy jószándékúakról van szó.

2021. júl. 4. 23:40
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Rengeteg dolgot kérdeznék tőlük, amiket itt leírt a többi hozzászóló. Aztán valahogy arra terelném a szót, bár erre lehet, hogy rájönnének maguk is, hogy mit akar más ember nekik mondani, tehát azt kérném tőlük, hogy próbálják megállapítani, hogy mi csesződött el bennem ennyire azóta, hogy pár éve nagyon rossz dolgok történtek velem. Mivel gondolom látják a lelket, az aurát is, meg esetleg orvosi műszereik is vannak, megkérném őket arra, hogy vizsgáljanak meg alaposan, minden testi, fiziológiai és lelki folyamatot.

Már az is hatalmas eredmény lenne, hogyha felállítanák a diagnózist, és megállapítanák, hogy milyen arányban lelki, és milyen arányban testi okai vannak ennek az egésznek. Utána természetesen jönne az egésznek a végkifejlete, megkérdezném tőlük, hogy vajon meg tudnának-e esetleg gyógyítani, hogy visszakapjam a régi önmagamat. Vagy legalább tudnának-e bennem jelentős javulást eredményező gyógyítást végrehajtani. Tehát nyilvánvaló, hogy próbálnám kihasználni a fejlettségüket. Viszont nem tudom, hogy vajon mit mondanék nekik akkor, hogyha azt válaszolnák, hogy nem gyógyíthatnak meg, mert ez a karmám. Nyilván nagyon el lennék keseredve.

2021. júl. 5. 00:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A csodas sebeszi, plasztikai sebeszi tudasukat, rajtam bemutatva.
2021. júl. 5. 02:08
 20/23 anonim ***** válasza:
71%
hány ufo vallás van
2021. júl. 5. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!