Ha leszállna egy UFO a kertetekbe, és előjönne belőle egy földönkívüli lény,mit kérdeznél tőle, mit kérnél tőle,hogy mutasson meg?
Figyelt kérdés
Technikai vagy mentális vagy esetleg parapszichológiában vizsgált képességre gondolok itt.2021. júl. 4. 19:40
1/23 anonim válasza:
Az űrbeli utazás leghatékonyabb módszerét kérném(papiron)xd. Ha belegondolsz az fog kelleni.
2/23 A kérdező kommentje:
Sokmindent kérdeznék én is.
Egyik az biztos hogy tudnak kaput nyitni, és azon közlekedve ide jönni ebbe a Galaxisba, vagy ebbe a Naprendszerbe?
2021. júl. 4. 19:57
4/23 anonim válasza:
Megkérdezném udvariasan, hogy megengedné-e, hogy bepillantást láthassak az érzelmi világába, és az igen fejlett önzetlen szeretetükbe, de csak akkor kérném már ezt, ha hosszabb ideig cimbiznénk, és a barátjává fogadna, tehát nem csak meglátogat és kész, de mivel jóval fejlettebbek az embertől, így tudná előre mi a kérésem szerintem, lehet azelőtt, hogy én azt tudnám, és számomra az is kérdés lenne, hogy egy ilyenre hogy reagálnának, de azt is tudná, hogy gyakorlatilag minden érdekelne velük kapcsolatban, lehet azt is tudná, hogy eleinte hűvös lennék, vagy észre sem venném őket, azzal is tisztában lennének, hogy a technológiájukra is kíváncsi vagyok, az űrhajójukra is, bár lehet számomra olyan lenne, mint egy kisgyereknek a felnőttek cuccai, amiről azt sem tudnám mi micsoda, a környezettudatosságuk, a természethez fűződő kapcsolatuk, a kommunikációjuk nem csak emberekkel, szóval mivel ennyi minden érdekel, igazán nem is érezném magam méltónak, hogy egy tőlem fejlettebb lény beavasson abba, mivel már most picinek érzem ehhez magam, amihez én lehet kisgyerek lennék, pl. a technológiájuk vagy a kommunikációjuk és lehetne sorolni. De érdekelne hogy táplálkoznak és hogyan termelik meg maguknak a táplálékot, és mivel táplálkoznak, alszanak-e, ők is tudnak-e szerelmesek lenni, bár ez hülye kérdés, illetve más fajba tartozókkal képesek-e kapcsolatot létesíteni, vagy csak a saját fajukba tartozókkal vannak-e náluk állatok, nekik milyen a szervezetük, mikre képesek, milyen képességeik vannak, van-e mezőgazdaságuk, ha van mennyi idő alatt termelik meg a táplálékot, termelnek-e szemetet, vagy teljesen öko nép, magyarán no waste, van-e a népük között olyan aki emberrel alkotott családot vagy más földönkívüli fajba tartozóval, és stb. és stb. tudnám sorolni, de lehet ott nem tudnék egy mukkot se kérdezni, de lehet nem is lenne szükségem rá, mer tudnák attól függetlenül is.
5/23 anonim válasza:
* mert tudnák attól függetlenül.
7/23 anonim válasza:
Mutassa meg hogy hogyan kell 25 centisre megnöveszteni a farkamat. A Rhino gél nem vált be. 😟
8/23 anonim válasza:
Tudna-e adni egy szál cigarettát, buszjegyre kellene.
9/23 anonim válasza:
Cigivel hogy akarsz buszjegyet venni? Ha csak cigit kersz onmagaban ertheto de igy. Tudom tippem szerint poenkodsz.
10/23 anonim válasza:
Udvariasan kérsz cigit, mert tippem szerint összemostad a kettőt. De miért nem azt kéred hogy segítsenek hazajutni? Hogy segítsenek neked. Gyorsabban otthon lennél minthogy felülsz a buszra igy legalább biztonságban hazajutnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!