A helikopter UFO? Mit gondoltók erről?
Ifen, a kérdésem peovokatív. Lehet jelenteni.
Szóval: Ha valaki olyant lát, ami lehetetlennek tűnik, az földön kívüli?
Pl. a helikpoter.
A hajó nehezebb a víznél. Azért tud úszni, mert a vízkiszorítása..
Nagyon rég óta a magyarázat is meg van arról, hogyan lehetséges. Oersze enélkül is építettek vízi alkalmasságokat az emberek.
De repülni? Higyan.
És helyben, függőlegesen felemelkedni?
Olyant a madarak sem nagyon tudnak.
Ha 1465-ben látott volna valaki ilyent, elhinné, higy földi eredetű? Biztosan Istenbek vagy ördögnek tulajdonítaná.
Azóta licit többet tudunk a világról.
Tudjuk, gyárban gyártják. Azt is, miért tud olyan sokféleképpen repdesni. Még tolatni is tud?
Szkeptikuska társaim! A "hívők' miért hiszik, higy ami szokatlan, az nem lehet ember alkotta, és miédt megingatlanhatatlanok ebben?
Magyar nyelv: 💯
Értelem: 💯
A helikopter egy ufo?: ❌
Mivel tudjuk, hogy a helikopter egy helikopter, így nem ufo.
A helikopter igenis UFO. Én láttam nemegyszer, és nagyon furán néz ki.
Hol van helikoptergyár? Szerintem a helikoptergyárakat elbújtatják előlünk, mert titokban belecsempészik a helikopter alap működtetésébe a kis szürkéknek az agyát...
Szóval a helikopter (más néven helikopáter) félig UFO, félig tárgy. Nagyon veszélyes, vigyázni kell vele. Ha látsz egyet, bújj fedezékbe.
A legkiszámíthatatlanabbak a hegyi mentő helikopterek. A bajba jutottakat felveszik, ápolják egy ideig, aztán az ügyetlen helikopterlábaikkal jól berugdossák egy pincébe, ahol három napig tartják az embert, majd begyógyulatlan sebekkel, szétdrogoztatott aggyal hazacipelik!!! SOHA NE MENJ HEGYET MÁSZNI MERT HA LEESEL JÖN EGY MENTŐHELIKOPTER ÉS ELVISZ!
Idióta...
Bekenték tejföllel a fejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!