A helikopter UFO? Mit gondoltók erről?
Ifen, a kérdésem peovokatív. Lehet jelenteni.
Szóval: Ha valaki olyant lát, ami lehetetlennek tűnik, az földön kívüli?
Pl. a helikpoter.
A hajó nehezebb a víznél. Azért tud úszni, mert a vízkiszorítása..
Nagyon rég óta a magyarázat is meg van arról, hogyan lehetséges. Oersze enélkül is építettek vízi alkalmasságokat az emberek.
De repülni? Higyan.
És helyben, függőlegesen felemelkedni?
Olyant a madarak sem nagyon tudnak.
Ha 1465-ben látott volna valaki ilyent, elhinné, higy földi eredetű? Biztosan Istenbek vagy ördögnek tulajdonítaná.
Azóta licit többet tudunk a világról.
Tudjuk, gyárban gyártják. Azt is, miért tud olyan sokféleképpen repdesni. Még tolatni is tud?
Szkeptikuska társaim! A "hívők' miért hiszik, higy ami szokatlan, az nem lehet ember alkotta, és miédt megingatlanhatatlanok ebben?
12/12 anonim ***** válasza:
Ki mondta,hogy nem lehet? Simán lehet földi fejlesztés.
A szkeptikusok szerint. De ha itt leírod egy kérdés alá, megköveznek a hívők.
Én hívő vagyok, de szerintem is lehet földi. A lényeg, hogy nem ismeri fel, vagy nincs hivatalosan azonosítva.
Nekem mindegy, hogy honnan származik.
Ez egy amolyan összeesküvés-elmélet?
Nincs olyan ismert földi technológia ami alapjául szolgálhatna vagy csak bármiben hasonló lenne azokhoz a leírt tárgyakhoz. Nettó fantasy, mint fekete lyukakat felrobbantani vagy kenyérpirítókból csillagkaput építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!