Mi zajlik az 51es zónába?
"Amikor 1947 roswellben lezuhant az UFO a kormány elismerte, hogy idegen létforma zuhant le.
Ennek következtében tömeghisztéria alakult ki csak erről zenget az egész média az államban.
Másnapra már tagadták, hogy UFO zuhant volna le és azt mondták csak egy ballon volt. "
És mindezt az bizonyítja hogy...?
Azt bizonyítja, hogy tömeghisztéria lenne belőle és ez nem tenne jót az országnak pont ezért titkolja el az állam.
Biztos vannak más okok is.
Valakinek meg kell kérdezni.
Nem az volt a kérdés, hogy ez mit bizonyít, hanem hogy mi bizonyítja, hogy mindaz, amit leírtál igaz.
Amúgy pedig nem. Nem kellett senkinek megkérdeznie.
Ez nem egy tegyünk fel minden létező kérdést oldal!
Ha tudod a választ a kérdésre, akkor ne tedd fel!
Rengeteg dolog zajlik az 51-es körzetben, idegen technológiákkal való kísérletezéstől kezdve az idegen lények boncolásáig minden. Az állam persze mindent titkol. olyan információk, amiket ha ide valaki kiírna és elolvasnád, utána le kellene hogy lőjenek.
Gondolom én.
17:31
Igen! Tényleg! Ott rejtegetik Megatront, és a tanulmányozásával fejlesztik a földi technológiát.
A választások előtt megszigorított magyarországi titoktörvény is ennek védelmét szolgálja.
Nem gondolod, hogy nevetséges vagy (a kérdezővel együtt)?
Szerintem nagyon is földi eredetű dolgokkal kísérleteznek, csak egyenlőre titkosak. Talán ott fejlesztik a B-2 Spirit utódját.
"Az állam persze mindent titkol. olyan információk, amiket ha ide valaki kiírna és elolvasnád, utána le kellene hogy lőjenek."
ha akár az 51-es körzet területére lépsz akkor is lelőnek.
amúgy meg egy ilyen oldalról soha nem fogod megtudni hogy mi van ott!
rengeteg feltételezés van hogy mit csinálnak ott!
civil emberek(mint te vagy én vagy bárki más) csak hihetnek ezekben a mende-mondákban!
Először is:
hülyék vagytok, megatron a Gellért-hegyben van.:D ezt muszáj volt.
Senki sem mondhatja el biztosan, hogy mi zajlik/zajlott ott.
Ahhoz képest, hogy a világ "legismertebb titkos katonai bázisa"...:D Olvastam egy bejegyzést egy oda látogató naplójából, hogy embereken is kísérleteznek, a tudat befolyásolásával... sok morbid, az emberhez nem méltó dologgal. Lehet benne - ha nem is teljes - benne igazság. Ami biztos, hogy rengeteg fegyvert, vadászgépet fejlesztettek ott, amelyeket máig letagadnak, annak ellenére, hogy napi szinten látják, hogy oda szállnak le vadászgépek tucatjai és használják a fegyvereiket.
Ki van téve a tábla, hogy katonai terület, tilos a belépés, de ezeknek kellenére tagadják, hogy létezik. Ha belegondolunk egy pillanatra...:
Ha hivatalosan ott nem létezik a poron meg egy kiszáradt tavon kívül semmi, akkor bárki odamehetne anélkül, hogy rászólnának. Ami nem létezik, attól nem tarthatnak távol. Ha pedig azt akarják beállítani, hogy valami gyakorlóterület-féleség van ott, akkor minek a sok intő figyelmeztetés?
100%, hogy ott egy "nem létező" katonai bázis van, ahol sok - tulajdonképpen - törvénytelen dolgot hajtanak végbe - akár ebben a pillanatban is -. Igen, törvénytelen, hisz, ha a kormány azt mondja, hogy nincs ott semmi, akkor hivatali szinten nincs fenntartva. Pedig mégis! Ebből következik, hogy korrupcióról van szó. (nem a megvesztegetésre, hanem a romlottságra, hazugságra gondolok).
Az US Air Force mondhatjuk, hogy maga ellen dolgozik? Hivatali szinten igen, de nem lesz belőle semmi "büntetés", mert az ott létrehozott - akár tömegpusztító fegyverek - százszorosan kárpótolni fogják őket.
Ha Amerika felhagyna a fegyverkutatásokkal, atomtechnológiával, vadászgépek, nukleáris meghajtású hajók gyártásával becsődölne a világ. Az amerikaiak 40%-a ebből él.
Ha akarjuk sem állíthatjuk meg a fegyverkezés fejlesztését, jó úton vagyunk, akár galaktikus háború felé is. Ki tudja, talán holnap, mikor ezt olvassátok, vagy egy hét múlva már hivatalosan is lesznek köztünk idegenek, ki tudja milyen célokkal. Ha képesek voltak hozzánk eljutni, képesek egységes civilizációként élni, akkor nem támadnak meg minket. De lehetséges, ha olyan céljaik vannak... Nem tudni...
Nem kell messzire menni, ha használni akarjuk a fegyvereinket. Gondol egyet egy profi terrorista, ellop 20-30 atomfegyvert, Amerika, Európa és Ázsia nagyobb városait megsemmisíti, összeomlik a világgazdaság, az információáramlás, az áramellátás, minden!
Néhány év alatt a középkorba süllyednénk vissza és olyan dolgokért, amelyeket most kidobunk (száraz kenyér, aludt tej, stb) azokért ölni fogjuk egymást.
Tudom, hogy ez nem a témához illik, de leírtam, hogy kicsit átgondoljátok, milyen szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán még élünk.
martin voltam! píísz :D
"Gondol egyet egy profi terrorista, ellop 20-30 atomfegyvert, Amerika, Európa és Ázsia nagyobb városait megsemmisíti, összeomlik a világgazdaság, az információáramlás, az áramellátás, minden! "
hát épp ezért kell így őrizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!