Hol lehetne Idegen Űrhajót találni a Földön?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 13:59
3/16 anonim válasza:
vÁRJ! mEGNÉZEM..
Tegnap még itt volt, önálló szerkezet, nem tudom befolyásolni.
4/16 anonim válasza:
UFO boy! Tegyél még fel 100 ehhez hasonló bugyuta ufo kérdést. Please....
5/16 anonim válasza:
A XX. évi 158. űrközi törvény 4. bekezdésében tisztán le van írva, hogy vissza kell vinniük a saját űrhajót mindig a bolygójukra.
Mellesleg praktikusabb térhajlítással utazni.
6/16 anonim válasza:
Szabolcs és Borsod megyében általában be szokták vinni a helyiek a MÉH telepre ócskavasnak a lezuhant ufókat, az utasait pedig állatmenhelyre rakják
7/16 anonim válasza:
6. Tévedsz, migránsként kezelik őket.
8/16 anonim válasza:
7. Néhány esetben igen, de sokszor menhelyen kötnek ki vagy megnyúzzák és megsütik őket! Én ezt tudom mert hivatalos ufó kutató vagyok.
10/16 anonim válasza:
Akkor nem csoda, hogy nem tudsz róla mi folyik Szabolcsban, a Bordosiak között az is nagy szám, ha egy személy járt a szomszéd faluban élete során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!