Nagyon para valós ufós sztorikat tudnátok mesélni nekem?
Nem hittem az ufókban, de egy sötét estén minden megváltozott.
Jött az ufó és elrabolt.
De már visszahozott.
"Amúgy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent :)"
Gondolod, hogy ezt van a ki még nem tudja?:D
Ohhh. Csak nézz meg Facebook-on egy UFO-s hírt:D
Legalább 10 ember leírja hogy végre bevallották:D
De itt az ezo kategóriában is mindig el kell magyarázni:D
Szerintem pontosan tudják mi az csak nem akarják az orrunkra kötni.
Mint amikor a gyerek megtalálja anyuci "játékszereit" de anyuci úgy sem fogja elmondani hogy mi az.
Szerintem te ezt nagyon nem érted utolsó.
Pl az usa nyilvánosságra hozott pár videót. Bevallották hogy nem tudják mi van a videón.
Egy világhatalom hadserege nem fog hülyét csinálni magából csak azért, hogy a gyk prolik megmagyarázzák, hogy az egy semmi. Mert ugye itt mindenki tud mindenről is.
Valójában több 10 ezer ufo észlelés van dokumentálva, lepapírozva. Nyilvánosan hozzáférhető, de nagyrésze még mindig cenzúrázva van.
Nem éri meg ennyit kamuzni csak azért hogy saját maguknak behazudják hogy nem tudnak semmiről.
"videókat 2004-ben és 2015-ben készítették. A felvételek miatt tavaly augusztusban a Kongresszus hathónapos határidőt adott a védelmi minisztériumnak, hogy minden információt tegyenek közzé az UFO-észlelésekről. A jelentés hamarosan elkészül, várhatóan júniusban teszik közzé."
Akkor valamit titkolnak mert közzé kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!