Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Öregapám órája, és lelke?

Öregapám órája, és lelke?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó kategóriába raktam-e a kérdésemet vagy sem, de ezt le kell, hogy írjam, és érdekelne a véleményetek!

A papa tavaly meghalt, és a halálos ágyán nekem adta az amúgy nagyon régi Doxa aranyóráját.

Még tetszett is, pedig először csak el akartam rakni.

Elvittem óráshoz, kicsit kitisztította, majd elkezdtem hordani.

Na most a papa elég skalpvadász volt a nők terén, és az alkoholt sem vetette meg, és amikor ivott, agresszívvá is tudott válni, csak nem olyan hardcore módon.

Elkezdtem szinte egyből hordani az órát, és...azon kaptam magam, hogy rengeteg nőt halmoztam fel a Tinderen, akiknek java részét ágyba is vittem, pedig korábban sosem voltam ilyen, de nem is tudom.... nagyon erős hormonális korszakom volt, mintha ösztönszerű kényszer lett volna.

Ráadásul nem kevés sört meg bort is ittam, de túlzásba nem estem soha.

Szétugrott múlt hónapban az órának a csatja, és eltettem, azóta semmi ilyesmi nem történt.

Lehet hülyeség az egész, de most így visszagondolva a történésekre, azért elég para, mert pár mondatban talán nem jön úgy át amit kérdezni akarok, de...

Lehetséges hogy valamilyen formában az öregem lelke az órához volt, vagy éppen van kötve, és az kőkeményen kihatással van rám is?

Mert olyan viselkedési életformát tanúsítottam, amilyet korábban soha, és még anyám is megjegyezte, hogy tisztára úgy élek, mint az apja, aki történetesen a papám... :D

Ti mit gondoltok?

2021. márc. 25. 03:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ,hogy csak önbizalmat adott az óra viselése?
2021. márc. 25. 04:41
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Csinálj egy filmet róla, a szuperóra.
2021. márc. 25. 07:44
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Gondolkodjunk. Hogy létezik-e olyan, hogy átvehetsz eddig neked nem volt személyiségjegyeket, ilyet eddig szervátültetettek esetében hallottam.

Ez is vérségi kapcsolat, az is... Hogy az óra a kiváltó ok, azt nem tudom, de mivel nagyapádról van szó, ezért sima genetika is lehet.

Olyasmi biztos nem jelenhet meg fizikai tulajdonság, ami benned nincs meg lehetőségként. Talán aludtak benned azok a gének.

És mi ébresztette fel, akkor ez a kérdés?

2021. márc. 25. 08:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ilyen igen. A tárgyaknak is van lenyomata. Azert is szoktak mondani, használt gyűrűket, láncokat stb. Mindig alaposan meg kell mosni, tisztítani viselés előtt, hogy a gazdája energiája, lenyomata eltünjön. Ez lehet pozitív, negatív lenyomat.
2021. márc. 25. 09:26
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

4-es igazán tudományos volt. Lemosni az energiát.. :D

Basszus, tegnap felporszívóztam a gravitációt, azóta lebeg minden a szobában.

2021. márc. 25. 09:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5 én bízom abban, hogy majd fejlődik annyit az a tudomány, hogy eljusson a mai valódi ezotéria szintjére.
2021. márc. 25. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Energiát nem lehet lemosni és ilyet a tudomány sosem fog igazolni.
2021. márc. 25. 10:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

7 sosem?

Meghiúsult mondások

1. PESSZIMISTA JÓSLATOK GYŐZTES TECHNIKA

2. „Tekintettel a elektromos világításra - bár sokanszóltak már mellette is, ellene is - úgygondolom, kétséget kizáróan mondhatom, aPárizsi világkiállítással együtt az elektromosvilágításnak is vége lesz, és soha többé nemhallunk róla.” Erasmus Wilson, oxfordi professzor, 1899..

3. „Az elektromos világítás sohasem léphet agáz helyébe.” Ernst Werner von Siemens (1816-1892) német mérnök, a távíró iparág kifejlesztője.

4. „A levegőnél nehezebb tárgyaksohasem fognak repülni.” Lord Kelvin, kémikus, 1885.

5. .„Lovakat mindig is fogunk használni, ám azautomobil csupán múló szeszély marad.” A Michigen Bank elnöke azt javasolta Henry Ford ügyvédjének,hogy ne fektessen pénzt a Ford Motor Companyba, 1893

6. „Amit fel lehet találni, azt már mindfeltalálták.” Charles H. Duell, az amerikai találmányi hivatal vezetője 1899.

7. “Az emberiség sohasem fogja megismerni acsillagok kémiai összetételét.” Auguste Comte, 1835.Húsz évvel később a német Gustav Kirchhoffmegalkotta az anyagok színképét mérőspektroszkópot, melynek segítségévelhamarosan többet tudtak a csillagok belsejéről,mint a Földéről.

8. “Jó terv, csak egy dologról feledkeztek meg: agőzmotor működéséhez szilárd talapzat kell.” A brit tudományos akadémia elnöke, a 19. sz. elején a gőzhajóról

9. “A fájdalom a sebészeti beavatkozásokörökös velejárója lesz.” A párizsi egyetem orvostudományi karának professzora Alfred Velpau, 7 évvel az éter használatának bevezetése előtt

10. “Ez a telefon nevű dolog túl sokhiányossággal bír ahhoz, hogytelekommunikációs eszközként komolyanvegyük.” A Western Union amerikai postaszolgáltató vállalat piackutatása, 1876.

11. “A drót nélküli zenegépnek nincskereskedelmi értéke. Ki fizetne olyanüzenetért, mely nem konkrét személynekszól?” Kb. 1920.

12. “Még ezer évig nem fog repülni az ember.” Wilbur Wright, 1901.

13. “A számítástechnika elérte fejlődésének határait.” Neumann János, 1949.

14. “Míg az ENIAC számológép 19 ezervákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, ajövőben a komputereknek talán ezer cső iselég lesz, és az is lehet, hogy nem leszneknehezebbek másfél tonnánál.” Popular Mechanics, 1949.

15. “A világpiacon összesen kb. 5 darabszámítógép helyezhető el.” Az IBM elnöke, Thomas Watson, 1953.

16. “Nincs olyan ok, amiért valaki számítógépetakarna az otthonába.” Ken Olson, Digital Equipment Corp. Elnöke 1977-ben a Jövő Társadalma konferencián nyilatkozott így.

17. “640 kilobájt mindenkinek elég.”A Microsoft alapítója, Bill Gates, 1981.

18. “Az Apple-t be kell zárni és a tőkét vissza kelljuttatni a részvényeseknek.” Michael Dell, 1997.

19. „Japán túlságosan is szegény ország ahhoz,hogy olyan luxuscikkeket, mit a TVmegengedhessen magának.” A Toshiba elnöke 1955-ben

20. „Az orosz nép sohasem akar saját autót. Az olcsótaxinak sokkal több értelme van!” Hruscsov 1956-os amerikai látogatása során

21. „A vonatok nem közlekedhetnek túl nagysebességgel, mert az utasok levegő hiányábanmegfulladnak.”„A gőzhajó sohasem lesz képes áthajózni azAtlanti óceánt, mert több szénre volna hozzászüksége, mint amennyit elbír.” Dionysius Lardner (1793-1859) a London University természettudomány professzora

22. „Nem hiszem, hogy valaha is láthatunkmásmilyen tengeralattjárót, mint ami a hullámokközt bukdácsol és megfojtja saját legénységét.” H. G. Wells (1866-1946) angol író, az első science fiction szerzők egyike

23. „A legcsekélyebb jelét sem látom annak, hogya nukleáris energia valaha is elérhető lesz.” Albert Einstein, 1932

24. „Az 1960-as évektől naponta csupán három órátkell majd dolgoznunk.” John Langdon-Davies, a Royal Antropological Institute tagja, 1936

25. „A tudomány és az automatizálás fejlődése ajövőben a feleslegessé teszi a legtöbb egyhangú éskellemetlen munkafajtát, és egyre többen törhetikmajd a fejüket azon, hogy mit kezdjenekszabadidejükkel. A kötelező munkaórák számátnemsokára olyannyira lecsökkenthetjük, hogy alegnagyobb gondot már a munka hiánya fogjaokozni.” Selye János Stressz distressz nélkül (Akadémiai K., 1983.) 83.o.

26. „Az űrutazás a legtökéletesebbostobaság.” Sir Richard Woolley, angol csillagász, 1956

27. „A televízió soha nem lesz képes piacirészesedést szerezni magának, mert azemberek már az első hat hónap utánunni fogják, hogy minden este egy dobozelőtt ücsörögjenek.” Darryl F. Zanuck, a 20th Century Fox elnöke, 1946

28. „Egy olyan korszakba léptünk, amelybena villamos energia túl olcsó lesz ahhoz,hogy mérni lehessen.”Lewis Strauss, head of the Atomic Energy Commission, 1954-ben a nukleáris energia hajnalán

29. „Az a gond a televízióval, hogy az embernek egyhelyben kell ülni és a képernyőre kell meredni. Azátlagos amerikai családnak erre nem jut ideje.Ezért a szakemberek meg vannak győződve arról,hogy a televízió soha nem jelent majd komolykonkurenciát a rádióval szemben.” New York Times, 1939

30. Robert Fulton, az első sikeres gőzhajó elkészítőjefelajánlotta Napóleonnak szolgálatait, ő azonbanazt válaszolta, hogy nincs ideje olyasféleképtelenségekkel foglalkozni, mint amilyen egy„a fedélzet alatt égő máglya erejével" hajtott úszóalkalmatosság.

31. 1967-ben az Egyesült Államok tiszti főorvosa bejelentette: a védőoltásoknak és az antibiotikumoknak hála, az emberiség végsőgyőzelmet aratott a fertőző betegségek felett, és ideje minden erőnket a rák elleni küzdelemre összpontosítani.

32. 1835-ben felavatták a Nünberg-Fürth vasútvonalat. A bajor orvosi bizottság nyilatkozatot adott ki. Ebben mindenkit óvaintettek attól, hogy vonaton utazzon, ugyanis a "túl nagy sebesség" miatt az utasok körében agybaj fog fellépni.

33. „A repülőgép érdekes játék, de nem alkalmaskatonai használatra."Marechal Ferdinand Foch, Professor ofStrategy

34. „Az ember sohasem fog eljutni a holdra, a jövőösszes tudományos felfedezése ellenére sem.”Dr. Lee De Forest, a vákuumcső felfedezője és atelevízió atyja

35. “A film nem több, mint múló hóbort. Aközönség hús-vér embereket akar látni aszínpadon.”Charlie Chaplin, színész, producer,rendező, stúdió alapító, 1916

36. „Az iPad nem kimondottan az a termék,amire irigynek kéne lennem. Persze, egykiváló táblagép, de semmi olyat nem találokbenne, ami miatt úgy érezném, hogy aMicrosoftnak kellett volna hamarabbmegcsinálnia.”Bill Gates, a Microsoft atyja, 2010.

37. „Semmi esély arra, hogy az iPhonejelentős piaci részesedést érjen el.Semmi esély.” Steve Ballmer, Microsoft

38. „… ej! Te nevetsz? A nevet kicserélve, azonnalrólad szól a mesém …”Horatius: A szatírák első könyve I. 69-70.

2021. márc. 25. 10:15
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Tanultál fizikát? Mi az, hogy energiát lemosni? Lemosni azt lehet, aminek van fizikai megtestesülése, és ami oldódik. Energia az nem oldódik, hiába írsz olyan példákat, mint pl. amikor azt hitték, hogy nem lehet eljutni a Holdra.

Én pl hiszek a szellemekben, de azért ilyen hülyeséget írni, hogy "lemosni az emergiát", az kabaré.

2021. márc. 25. 10:38
 10/16 anonim ***** válasza:

9 kihez beszélsz? Kommant számot tegyél azért a kérdésed elejére.

A fizikát ismerem, igen. A nyelvtant is. A kérdező és a válaszadó szándékait is.

"Lemosni" képletes fogalom. Megtisztítani is az. Nics rá jobb szavunk. Ha úgy mondom hogy interferál a saját rezgéseimmel azt hányan értenék?

Mi a fizikai megtestesülés?

Einstein óta mi NEM energia? (E=mcc)

2021. márc. 25. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!