Öregapám órája, és lelke?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó kategóriába raktam-e a kérdésemet vagy sem, de ezt le kell, hogy írjam, és érdekelne a véleményetek!
A papa tavaly meghalt, és a halálos ágyán nekem adta az amúgy nagyon régi Doxa aranyóráját.
Még tetszett is, pedig először csak el akartam rakni.
Elvittem óráshoz, kicsit kitisztította, majd elkezdtem hordani.
Na most a papa elég skalpvadász volt a nők terén, és az alkoholt sem vetette meg, és amikor ivott, agresszívvá is tudott válni, csak nem olyan hardcore módon.
Elkezdtem szinte egyből hordani az órát, és...azon kaptam magam, hogy rengeteg nőt halmoztam fel a Tinderen, akiknek java részét ágyba is vittem, pedig korábban sosem voltam ilyen, de nem is tudom.... nagyon erős hormonális korszakom volt, mintha ösztönszerű kényszer lett volna.
Ráadásul nem kevés sört meg bort is ittam, de túlzásba nem estem soha.
Szétugrott múlt hónapban az órának a csatja, és eltettem, azóta semmi ilyesmi nem történt.
Lehet hülyeség az egész, de most így visszagondolva a történésekre, azért elég para, mert pár mondatban talán nem jön úgy át amit kérdezni akarok, de...
Lehetséges hogy valamilyen formában az öregem lelke az órához volt, vagy éppen van kötve, és az kőkeményen kihatással van rám is?
Mert olyan viselkedési életformát tanúsítottam, amilyet korábban soha, és még anyám is megjegyezte, hogy tisztára úgy élek, mint az apja, aki történetesen a papám... :D
Ti mit gondoltok?
"alaposan meg kell mosni, tisztítani "
A mosást szerintem szó szerint értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!