Ha bringás szerkóban van egy férfi akkor a biciklis nadrágra miért vesz fel ilyen oldalzsebes öregapám stílusú bő félhosszúszárú nadrágot?
Ilyen zsákvászon ballon cuccot vesznek a nyúlós és ezáltal kényelmes mozgást biztosító nadrágra és ezzel a másik nadrág pozítív oldalát fogják vissza.
Szerintem szégyellik, hogy látszik benne a kidudorodó farkuk, meg feszül a fenekükön. Valószínűleg nem kaptak még pozitív visszajelzést csajoktól.
Én amúgy kivétel vagyok ebben, mert én nem veszek rá laza rövidgatyát. Csak simán a feszülős nadrág van rajtam.
Amúgy haver csajoktól már többször megkaptam dicséretként, hogy végre valaki, aki ezt normálisan hordja, nem pedig takargatva. Főleg a fenekem látványa miatt mondták. :)
Amúgy fordítva nekem sem tetszene, ha a csajok eltakarnák a feneküket. :)
Én is inkább arra gyanakszom,hogy hiúak!
Nehogy bármilyüket is meglássák mert mi fog történni...
Gondolom ez az a típus aki még a strandon is vádliig érő bő szárú lepelben bújkál.
És abban mi a jó hogy először olyat veszek fel ami megfelelő az alkalomhoz, jelen esetben bringázáshoz, de azt kényelmetlenné teszem egy rideg nem nyúlós anyagú nadrággal?
Ha az egyik megmutatja az alakot a másikkal miért takarjuk?
Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!