Ez mi lehetett?
Nekem is volt hasonló már, talán,igazából leginkább akkor, mikor fekvő helyzetben voltam és tele volt a fejem egy stresszesebb nap vagy esemény után. De kristálytiszta, hogy ez csak fejben volt.
Szerintem ne gondolkozz rajta túl sokat, megesik egyszer-kétszer ilyen az emberrel, el kell fogadni. Gondolom nem ez az első "paranormális élményed", szoktak ilyen apróbb dolgok lenni szerintem mindenfele😅
Valóban nem ez az első paranormális élményem, ennél volt "durvább" is. De ilyen amit leirtam, azaz első ilyen volt kicsit be paráztam, hogy mi ez, de akkor elengedem. 😄
Köszönöm a válaszod.
Alapvetően három féle dolog lehet, az egyik hogy félig álom állapotban voltál, és ez álmodban történt, de félig már ébren voltál, ezért nagyon valóságos volt.
Lehetett ez egy szellemi entitás kedves megszólalása, aki látta hogy egy pillanatra fogékonnyá váltál a két világ közötti kommunikációra.
A harmadik lehetőség, hogy a tudatod kitágult, és nem korlátozódott a hallásod a fizika tested érzékszerveire, lehet egy szomszédot hallottál, aki valahol épp beszélt valakihez.
Mindhárom valós lehetőség, de lehet mások még többet is tudnának mondani.
Köszönöm a válaszokat.
#3 az első lehetőség kivételével, nem is tudtam, hogy lehetnek ilyenek, nagyon érdekesek és elgondolkodtató, köszönöm. :)
#4 még nem láttam azt a filmet, de mindenképpen megfogom nézni. :)
Lehetett ez egy szellemi entitás kedves megszólalása
Így van 4/6 anonim
:)én tegnap álmodtam saját magammal beszélgettünk furcsa mod tanácsot kért ,Nagy gond lenne ha ujjá születnél? mert én most nem akarok.
A tanácsom ez volt ((( mindennek eljött az ideje))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!