Vannak UFOK?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 22:28
51/55 anonim válasza:
1x én is láttam egy furcsaságot.
Nyáron teljesen a tiszta felhőtlen égen nézegettem a csillagképeket.
Azt a semmiből feltűnt egy háromszög szerű elég nagy valami. De nem 1 darabból állt. Hanem középen volt egy kisebb, 2 oldalon meg 2 másik. De nem tökéletes 3 szög volt.
Kb 1 másodpercig láttam ahogy elég gyorsan halad aztán el is tűnt.
De ha semilyen felhő nem volt az igen akkor honnan jött és miért tűnt el?
A csillagokhoz viszonyítva kb akkora volt mint 10db csillag egyben.
54/55 meteorraj válasza:
A (48-50) leírások után harmadik élményem 2012. október 18-án alkonyatkor történt. Gyakran kémlelem az eget, sok érdekesség látható. Már enyhe szürkület volt, de még kékes színű volt az égbolt. Az udvarra kilépve azonnal feltűnt, hogy a város fölött déli irányban pár száz méter magasságban egy nagyon feltűnően világító csillagnak látszó valami fénylik. Az volt a szokatlan, hogy a legfényesebb csillag sem világít ennyire ilyen világosban, enyhe szürkületben. De mint ha fejbe vágtak volna, a mereven egy helyben álló és világító "fényszóró" egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni s a helyéről egy halvány rózsaszínű ovális tárgy kezdett a város fölé lassan és vízszintesen beúszni. Sajnos nem járkál az ember távcsővel a nyakában, mire kihoztam a távcsövet és sikerült volna beállítanom a képélességet, a becslésem szerint 30 méter átmérőjű ovális valami beleveszett a város fölött úszó párába. Ez a három személyes tapasztalat engem meggyőzött arról, hogy megmagyarázhatatlan repülő jelenségek léteznek. Mindazok, akik kételkednek, mind másként vélekednének, ha személyesen átéltek volna hasonló eseményeket...
55/55 anonim válasza:
Földönkívüli lények, amik idegen űrhajóval látogatják a földet? Igen, nem is egyszer láttam, és az ismerősem közül is látták őket. Léteznek és ide járnak! Csak azok nem hiszik akik még nem látták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!