Működésének két évtizede alatt tulajdonképpen nem volt más, mint egyfajta tömegtájékoztató, az információkat meghamisító szervezet, amely a megmagyarázható UFO-észleléseket nyilvánosságra hozta, a kényes eseteket pedig mélyen eltemette"
Az csak álca
2021. márc. 15. 12:38
42/55 anonim válasza:
"Működésének két évtizede alatt tulajdonképpen nem volt más, mint egyfajta tömegtájékoztató, az információkat meghamisító szervezet, amely a megmagyarázható UFO-észleléseket nyilvánosságra hozta, a kényes eseteket pedig mélyen eltemette"
Ha ez így lenne, akkor fogalmad se lenne ezekről az állítólagos eltemetett esetekről.
Ez megint nem más, mint vágyvezérelt gondolkodás. Te azt akarod, hogy legyenek ilyen eltitkolt látogatások, ezért már eleve mindent ezzel magyarázol, eltekintve attól hogy semmi nem bizonyítja hogy ez így lenne.
2021. márc. 15. 12:43
43/55 anonim válasza:
Vagyis űrlények..
Szerintem nem kizárt de nem lehet tudni
Mindenesetre én hiszik bennük
2021. márc. 15. 19:20
44/55 anonim válasza:
akkor fogalmad se lenne ezekről az állítólagos eltemetett esetekről."
Az a baj a szkeptikusokkal hogy nem nagyon érdekli őket a téma. Egy dolgot tudnak biztosan, azt hogy ők jobban tudják.
Nekem végülis mindegy hogy elhiszed-e, szerintem nagyon gyanús.
Te nyilván jobban rálátsz a dolgokra mint egy űrhajós, katonai vezető, vadászpilóta stb.
2021. márc. 15. 19:30
45/55 anonim válasza:
44 Ne űrhajós, katonai vezető, vadászpilótához hasonlitsd a válaszolót, hanem önmagadhoz. Te ugyanannyira látsz rá a dolgokra mint a "szkeptikus". Ezek az emberek akikre hivatkozol katonák, azt mondják amit mondaniuk kell, amit parancsba adnak nekik.
2021. márc. 15. 19:58
46/55 anonim válasza:
Még mindíg nem látom a linket egy olyan videóról ahol kivehető,felismerhető űrhajót látunk.Nem egy ici- pici pontocskára vagy egy 5km-re repülő sirályra gondolok.Na lássuk ufósok.Az utóbbi 50 év alatt csak készült egy.Vagy nem??Ajjajjj
2021. márc. 15. 20:19
47/55 anonim válasza:
46 van akinek az a baja, hogy nem tudnak eléggé rejtőzködni, de ezek szerint mégis. Amúgy magasan szállnak, hogy lehetne közelről levideózni amatőr eszközökkel.
Amúgy én is a bizonyítékok híve vagyok, tehát csak azt hiszem el, amire van bizonyíték.
2021. márc. 15. 21:27
48/55 meteorraj válasza:
Vannak UFO-k! Eddig csak olyanok szóltak hozzá, akik nem tapasztalták személyesen. Én 6 éves koromban láttam először. Az udvaron sétálgattam, amikor fel kellett néznem, mert egy utasszállító méretű szürke delta alakú fémtest úszott fölöttem lassan kb. 80-100 méteres magasságban. Néma volt és egy kerékpár sebességével haladt nagyon lassan. Ilyen repülő tárgy nincs, földi technika még ma sem ismert, ami erre képes. A burkolatán összetételek látszottak és jól láthatóan vizsgálta a települést fényes nappal. Nem tudtam akkor, mi lehetett ez, a Delta tudományos műsor bevezetőjében láthattunk akkoriban deltaszárnyú repülőgépet. Elkönyveltem magamban, hogy az lehetett. Csakhogy az nagy sebességgel repült és fülsiketítő hangja volt. 16 éves koromban olvastam először idegen technológiákról és ufókról. Akkor fogtam fel, hogy mit láttam gyermekként. Azóta még két élményem volt és az a véleményem, hogy mindazok, akik nem láttak hasonlót, nehezen érthetik meg azokat, akik láttak azonosítatlan tárgyakat. A Delta magazin linkjét ide másolom, az első repülőgépre hasonlított azzal a különbséggel, hogy tökéletesen háromszög alakú volt. https://www.youtube.com/watch?v=bsqmIynQhaU
2021. márc. 17. 15:47
49/55 anonim válasza:
Hat évesen akárminek hihetted azt a valamit. Lehet csak valami egyszerű dolog amiről nem tudtad hogy mi.
2021. márc. 17. 21:15
50/55 meteorraj válasza:
Amit 6 évesen láttam (48), megismétlődött évtizedekkel később még kétszer. A második eset 2003-ban volt már felnőtt fejjel. Este kimentem az udvarra egy kis jó levegőt szívni, már sötét volt. A fejem fölött enyhén déli irányban egy fényvillanásra lettem figyelmes. Néztem abba az irányba, majdnem függőlegesen fölfelé, majd újra rám villantott egy nagy reflektorszerű valami. Önkéntelenül számolni kezdtem, 10 másodpercenként történt egy fényágyúzás. Néma csönd, maga a tárgy kb. 40 méter magasan lehetett, de csak a fényjelenségből lehetett következtetni a hollétére, a test nem volt látható. Néhányszor megtörtént a reflektorozás majd egy hatalmas, egész eget bevilágító fényességet láttam két-három másodperc alatt dél-nyugati irányba a felhőket felülről megvilágítva eltűnni elképesztő sebességgel. Mindez teljes csöndben történt és közben szédülést éreztem. A tapasztaltabb megfigyelők szerint a szédülést a szerkezet indulásához szükséges hatalmas elektromágneses erőtér váltotta ki. Titkos katonai technikával éppen a kertem felett gyakorlatoztak volna? Nem valami életszerű lehetőség. Az átélt jelenség semmilyen ismert ember által gyártott technológiával nem magyarázható. A tárgy nem azonosítható repülő tárgy, azaz ufo volt. Az reflektorozó ismeretlen objektum élménye megerősítette bennem, hogy amit 6 évesen láttam, az a valóság volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!