Mi a véleményetek arról hogy egy PENTAGON jelentés szerint az ufonauták/idegen fajok is szeretik a palacsintát?(többi lent)
A pentagon az idén feloldott több ezer oldal ufókról szóló titkos információt,amik közt az ufókutatók találtak egy igazán érdekeset.
A sztori szerint a hatvanas években leszállt egy ufó egy farmon amerikában,majd az ott lakó embert megkínálták palacsintával illetve ittak egy kis vizet aztán továbbáltak.
Ez idáig egy zagyva gyerekmesének tünhet,de a pentagon hitt az otlakó ember vallomásában és bevizsgálták a palacsinta maradékát,b biztos ami biztos alapon.
Az elemzés után mindenki megdöbbent,mert kiderült hogy a palacsintához használt liszt a földön NEM LÉTEZŐ,ismeretlen gabonából készült.
Tehát tényleg ufónauták által készített palacsinta volt.
Link: [link]
Mi a véleményetek erről a friss híről?
Én most hallottam egy olyat, hogy a Rossvelben lezuhant ufo annakidején igazából emberek voltak a jövőből. Hanem a nagy titkolózás azért kezdődött mert az ufonauták telepatikus képességei megdöbbentőek voltak és az űrhajó ezeket a képességeket hivatott felerősíteni.
Azért lett mindenki hülyének nézve onnantól, ha valaki ufo-t emleget, nehogy bárki is valahogy felébressze ezeket az energiákat, mert akkor káosz lesz.
Szerintem eddig ez a legélhetőbb verzió. Mondjuk azt is hihetőnek tartom, hogy rengeteg féle fajta idegen van.
Ilyen alapon ez a palacsintás sztori abszolút elfogadható, bár elég komolytalan így elsőre.
#2 ki ne szeretné a palacsintát?
és amúgyis az ismert Ufo nem csészealjra hasonlít hanem amerikai palacsintára....
Ha már pentagon akkor az ottani palacsintára gondolnak.
De a mienk finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!