Földönkívüliekben hívők hogyan különböztetnének meg a földönkívülieket egy csapat istentől, akik földönkívülieknek adják ki magukat?
#38 Ez egy kiváló válasz, szerintem az istenek és földönkívüliek között van átfedés. Sok földönkívülinek nevezett lény már túljutott a fizikai világon, de hogyha akarnak, meg tudnak jelenni úgy, hogy láthatóak legyenek számunkra is. Valóban rengeteg ilyen lényt neveztek isteneknek.
Viszont én úgy tudom, hogy az 5. denzitástól kezdve felfelé már nincsen dualitás vagy polaritás, te pedig azt írtad, hogy vannak 5. és 6. dimenziós negatív lények is. Ez most akkor hogy van?
A negatívitás a 3. denzitástól a 6. denzitásig létezik. Legaktívabban a 4.-ben (minket nem számítva persze 🙂 )
Az 5. denzitásban a negatív oldal már nem nagyon látja hasznát önmagán kívül másoknak, ezért minden fizikai tevékenységet beszüntet, szinte csak gondolati tevékenységet folytat, elvétve tàmogatja a eseményeket. A 6. denzitást elérve tényleg befejeződik a negatív fejlődés, az entitás itt a korai szakaszban döntést hoz egy azonnali energia-átcsoportosításról, -hogy folytathassa az evolúcióját-, és pozítív lényként megy tovább a 6. denzitásban a továbbiakban.
...és egyetértek 42-es...nincs nagy különbség az istenek és a földönkívüliek között.
A jelenleg emberi testben lévő lelkek túlnyomó többsége másik világokon érte el ezt a fejlődési szintet, szóval ha nagyon szigorúan vennénk, akkor azt a "képtelenséget" mondhatnánk, hogy a földi emberek nagy része földönkívüli 🙂
Szerintem,ha istenek,ők szerettel kommunikálnak és szerettel léteznek.
Ha ők jönnek közel hozzád,jólérzed magad.
Együttérzés tölt el.
A földönkívüliekben is lehet szeretet,de ha rosszul érzed magad,akkor biztos lehetsz benne,hogy nem istenekkel van dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!