Ez mit jelenthet? (NEM VAGYOK LESZBIKUS! )
Azt álmodtam, hogy a sulival, meg a csapatommal (Formációs táncot sportolok, mi 12-en vagyunk 1 csapatban és csak lányok), szóval elég sokan elmentünk egy aqua parkba, egész jól szórakoztunk, egy fiú osztálytársammal (aki amúgy régebben tettszett csak folyton piszkált h a fiúkkal lógok és hogy biztos hermafrodita vagyok, ezért kiábrándultam belőle..) ilyen nagy sárga műanyag kardokkal csatáztunk (megnyertem mert eltörtem a kardját) meg elvette a bugyimat(nem a fürdőruhát) o.O
A csapatomból 3-an bementünk egy kis szobába, piros volt a lámpa és szinte minden piros volt...Valamire készültünk de már nem emlékszem hogy mire, de az egyik lányt úgy hívtam hogy Mio...nem értem hogy miért, a másik lány szereti az animéket és be akart venni minket hogy játszunk szerepjátékot, mondtam neki, hogy köszi, de ezt inkább kihagynám. Aztán megfogtam a kezét az anime szerető lánynak és "csókolóztunk" ami inkább csak egy szájra puszi volt (érdekes, de mintha éreztem volna hogy nedvesek az ajkai O.O) és amúgy nagyon jó volt ez a csókszerűség és újra megtettem volna, de kifutottam a szobából.
aztán egy ilyen nagy kék csúszdához mentem, azon lecsúsztam, de korom fekete volt a víz, olyan volt mint az olaj, és amikor beleestem elsötétült minden, aztán felébredtem...
Akivel amúgy "csőröztem" az már 1 éve nem is a csapattársam, mert elköltözött... NEM VAGYOK LESZBIKUS, pasim is volt már...nagyon meglepett ez az álom, és nem tudom hova tenni ://
Az azért durva XDD Lettem volna a helyedbe.
16/F
hülyeségeken gondolkodsz. az ember néha álmodik baromságokat! ennek az álomnak semmi jelentősége nincsen,nyugi.
én rendszeren álmodom,hogy óvodai szülői értekezleten vagyok,pedig még csak nem is tervezünk most kisbabát a barátommal... úgyhogy ennyi! :D
hát igaz, jóban voltam vele..meg mostanában üzeneteket se ír, se smst vagy facebookon...végül is mondhatni hogy közel állt hozzám...meg tényleg elég csinos meg minden, de tényleg csak barát....
de a régi szerelmemmel való kardozást még mindig nem értem xd osztálytársam + majdnem a szomszédom úgyhogy annak örülök néha ha nem látom ...:/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!