Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüliekben hívők...

Földönkívüliekben hívők hogyan különböztetnének meg a földönkívülieket egy csapat istentől, akik földönkívülieknek adják ki magukat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel meghaltok és nagyon pozitív energiákkal bombáznak, szeretteid képét látod, megjelenik egy kis szürke, zöld lények kommunikálnak veled telepatikusan. Esetleg hallucinációkkal bombáznak. Vagy életetekben megjelenne egy közönség előtt az annunaki halember hibrid. Mivel különböztetnétek meg egy csapat mérges istentől? De a cél mindig az lenne hogy ezt a bolygót nem hagyhatod el, ide le kell mindenáron születned, random minden esetben testet kell keresned. Egyszerűen azért mert bizonyos lényeknek ebből származik hasznuk. Honnan tudod hogy az akivel te beszélsz egy mindent hibridizáló földönkívüli, és nem pedig földönkívüli hibridet játszik?

2021. febr. 12. 14:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Én várandós vagyok egy földönkívülitől. Sokat szokott rúgni. A párom zöld.
2021. febr. 12. 15:18
 22/54 A kérdező kommentje:

Földönkívüli és földönkívüli között is van különbség.

Pl. hat nap múlva landol a Perseverance a Marson. Akik építettek, azok valamennyire hisznek, bíznak a marsi életben, a rover célja így pont az, arra van direkt specializálva, hogy az élet nyomait kutassa majd a bolygón. A hely, ahova érkezik és a felszerelései mind ezen a hiten vagy feltételezésen alapulnak.

A másik földönkívüli hit az, ami a csészealjakat, kis szürke vagy zöld humanoid embereket foglalja magába.

Na most nem tudom jobban kifejezni magam, de szerintem van különbség. Egy istenben sem hisznek az emberek pontosan ugyanúgy, ezért van annyi vallás, meg felekezet, meg irányzat és szekta.

És ahogy az egyik keresztény egy nagy egyház tagja, a másik csak szektás. Ugyanúgy a földönkívüliben hívő lehet tudományos vagy ezoterikus. Remélem érthető valamennyire.

2021. febr. 12. 15:23
 23/54 anonim ***** válasza:
Oke, de szamodra miert szimpatikusabbak az ezofoldonkivuliek?
2021. febr. 12. 15:24
 24/54 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy szimpatikusabb. Nekem mindegyik kategória ugyanúgy tetszik.

Ezt a kérdést sem én találtam ki, hanem valaki a valláskritikában. Én csak megfordítottam.

2021. febr. 12. 15:27
 25/54 A kérdező kommentje:
2021. febr. 12. 15:27
 26/54 Grimfox ***** válasza:
79%
Valóban. Akik a földönkívüli istenekben hisznek, azok általában behelyettesítik a szellemvilágot földönkívüliekkel. Egyszerűen csak egy modern ötlettel írják felül a régi hitrendszert. Ugyanúgy hit alapú, nagyjából ugyanakkora valószínűséggel igaz, de a modern korban hihetőbbnek tűnik a meterialistább környezetben.
2021. febr. 12. 15:28
 27/54 anonim ***** válasza:

27

Ez baromsag. Az univerzum merete alapjan valoszinu, hogy nemcsak itt fejlodott ki barmilyen eletforma. Pl. a reinkarnacio meg a lelek letezese milyen logikat kovet? Semmilyet. Ezoteria nelkul is logikusan megmagyarazhato az elet minden terulete.

2021. febr. 12. 15:31
 28/54 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehet. A földönkívüliek haladóbbak egy modern kornak vagy korban.
2021. febr. 12. 15:31
 29/54 Grimfox ***** válasza:
87%
Nem is az, hogy haladóbbak. Jobban megfelelnek a világról alkotott elképzelésnek. Az ufóhívők nagyobbik része inkább a materialista világkép felé húz, de a hitre ugyanúgy van igénye, mint a spirituális világkép felé tendáló embereknek. Ezért egyszerűen abban kezdenek hinni, hogy az ufók alkották az embert. Sok esetben, ahogy pl az annunakik, az elohimek, és hasonlók esetén is, régi vallások már létező isteneit állítják be földönkívülinek.
2021. febr. 12. 15:35
 30/54 A kérdező kommentje:

28. Élet kialakulhatott máshol is. De ez az élet nem feltétlenül azonos azzal, mint amiben az emberek hisznek.

Pl. van a Vénusz légkörében valahol élet, de ez nem azonos az embereket eltérítő buborékfejű kis szürkékkel.

2021. febr. 12. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!