Földönkívüliekben hívők hogyan különböztetnének meg a földönkívülieket egy csapat istentől, akik földönkívülieknek adják ki magukat?
Földönkívüli és földönkívüli között is van különbség.
Pl. hat nap múlva landol a Perseverance a Marson. Akik építettek, azok valamennyire hisznek, bíznak a marsi életben, a rover célja így pont az, arra van direkt specializálva, hogy az élet nyomait kutassa majd a bolygón. A hely, ahova érkezik és a felszerelései mind ezen a hiten vagy feltételezésen alapulnak.
A másik földönkívüli hit az, ami a csészealjakat, kis szürke vagy zöld humanoid embereket foglalja magába.
Na most nem tudom jobban kifejezni magam, de szerintem van különbség. Egy istenben sem hisznek az emberek pontosan ugyanúgy, ezért van annyi vallás, meg felekezet, meg irányzat és szekta.
És ahogy az egyik keresztény egy nagy egyház tagja, a másik csak szektás. Ugyanúgy a földönkívüliben hívő lehet tudományos vagy ezoterikus. Remélem érthető valamennyire.
Én nem mondtam, hogy szimpatikusabb. Nekem mindegyik kategória ugyanúgy tetszik.
Ezt a kérdést sem én találtam ki, hanem valaki a valláskritikában. Én csak megfordítottam.
27
Ez baromsag. Az univerzum merete alapjan valoszinu, hogy nemcsak itt fejlodott ki barmilyen eletforma. Pl. a reinkarnacio meg a lelek letezese milyen logikat kovet? Semmilyet. Ezoteria nelkul is logikusan megmagyarazhato az elet minden terulete.
28. Élet kialakulhatott máshol is. De ez az élet nem feltétlenül azonos azzal, mint amiben az emberek hisznek.
Pl. van a Vénusz légkörében valahol élet, de ez nem azonos az embereket eltérítő buborékfejű kis szürkékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!