Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttatok már azonosítatlan...

Láttatok már azonosítatlan repülő objektumot? kétkedők kíméljenek

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 20:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is láttam, de csak az elején volt UFO
2021. febr. 3. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Nem lehet hogy drónok voltak?
2021. febr. 3. 21:40
 13/22 A kérdező kommentje:
De lehet amennyiben el van titkolva előttünk a technikai fejlődés valódi mivolta.Mintha "fényből" lettek volna,nem hasonlítottak általam ismert járművekre.
2021. febr. 3. 21:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Én sokszor de két olyan esetem volt amire nem találok magyarázatot. Egyszer a mátra felett láttam egy nagyon fényes csillagot. Annyira fényes volt hogy gyanús lett nekem. Egy ideig egyhelyben állt aztán fogta magát lejött a hegyről és villogva eltűnt. A második esetem az volt amikor egy repülő csészealj szerű vmit láttam magasan az égen. Egy ideig egyenletes sebességgel haladt aztán hirtelen begyorsult és eltűnt a felhők közt. Nagyon megjedtem tőle.
2021. febr. 3. 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Még mindig a 6-os vagyok. Egyébként amit te leírtál, és amit én, az egy kicsit hasonló, csak én sokkal magasabban láttam ezt, meg én 1 fénypontot láttam...
2021. febr. 3. 21:51
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
Érdekesek ezek az UFO dolgok, de valószínűleg földi eredetűek, mert igazából minek járkálnának ide folyton az ufók, mi dolguk lenne itt a hozzájuk még kőkorszakinak tűnő civilizációban?
2021. febr. 3. 22:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Hová tűntek a megjegyzéseim?Más is lássa,legyen megindokolva,miért lettek eltűntetve
2021. febr. 3. 22:08
 18/22 A kérdező kommentje:
A biológusok,evolúció kutatók elélveznének,ha egy általunk elérhető,primitív életformát felfedeznénk.Csak ezért
2021. febr. 3. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott, hogy egyszer mégis láttam egy furcsát. Bár nem hiszem, hogy földönkívüli eredetű volt, de ki tudja. Nagyon sokáig, talán egy órán keresztül is állt egymás mellett az égen két fényes pont. A keresztapám, aki katona volt, azt mondta, hogy az is lehet, hogy az egyik repülő jármű tankolja a másikat. Ez mondjuk fura magyarázat nekem, nehezen tudom elképzelni. Fogalmam sincs mi lehetett, miért álltak egymás mellett. Ez egyébként vagy 20 éve volt. Nem a város felett volt közvetlen, de jól lehetett látni az udvarból is.
2021. febr. 3. 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Volt egy általános iskolás tankönyv még a 80as évek végén. Abban volt egy kisfiú, Petike, aki azt kérdezte: "ha olyan intelligensek az ufók, miért járnak ide letaposni a termést?"
2021. febr. 4. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!