Láttatok már azonosítatlan repülő objektumot? kétkedők kíméljenek
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:58
1/22 anonim válasza:
Direkt írtad azt a kérést ? igy még az is beleköt aki nem akar :)
Nem láttam én mást láttam
2/22 A kérdező kommentje:
Mit láttál?
2021. febr. 3. 21:09
3/22 anonim válasza:
30 év alatt soha nem láttam még
4/22 anonim válasza:
Mondjuk nekem egyik sem azonosította magát, szóval ha így vesszük, mind azonosítatlan repülő tárgy volt számomra.
5/22 anonim válasza:
Egy árnyat a szobámba kb 3 mp ig de UFO t még nem
6/22 anonim válasza:
Egyszer láttunk valamit az éjszakai égen, össze-vissza ment, nem úgy mint egy repülő. Lassú egyenletes tempóbam tette a köröket, olyan volt, mintha találomra kanyarodna hol erre, hol arra. Akkoriban még drónok nem léteztek, lehettem vagy 9 éves, most 32 vagyok, szóval rég volt.
7/22 A kérdező kommentje:
Én láttam egyszer egy járörözés alkalmával Kőbányán.Ez vicces,de nem volt nálam telefon,hogy fölvegyem,töltőn volt.Gondoltam hiába mennék vissza érte,ráfognák hogy hamisítvány stb.Három fényes objektum körözött egymás körül,olyan érzésem volt,mintha szkennelnék a felszínt.Az a durva,hogy 40 percig láttam őket.
2021. febr. 3. 21:21
8/22 anonim válasza:
Én katonai repülőket láttam sokat.
9/22 A kérdező kommentje:
Fényesnek és anyagtalannak tűntek,és mintha felderítést végeztek volna
2021. febr. 3. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!