Találkoztatok már ufokkal? És ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 12:28
1/17 anonim válasza:
Ha a keméleonom ufónak számít, akkor igen. Hát nemtudom, csak azért gondoltam, mert az is zöld. :)
2/17 anonim válasza:
szerintem ezt kár volt ide kiírnod.100% hogy nem fogsz normális válaszokat kapni:/
ugyanis az ufókban nagyon sokan nemhisznek,így elfogják viccelni az egészet,ha te még komolyan is gondoltad.
3/17 anonim válasza:
Amikor már lent van a Földön és zöld, akkor már nem UFO (UFO=Unidentified FLYING Object, Azonosítatlan REPÜLŐ tárgy). Tehát ott már nem repül. Földönkívüli lényről beszélhetünk.
Amíg fent van és nem látod, addig lehet helikopter is, ha nem tudod mi az, nem tudod azonosítani, akkor UFO-nak mondhatod a fenti megfogalmazás miatt.
Ezt csak úgy a pontosítás miatt írtam le. Csak hogy tudja mindenki miről is van itt nagyba' szó.
4/17 anonim válasza:
kérlek, tisztázzuk már végre, az ufo= azonosíthatatlan repülőtárgy, aki pedig nem hisz a földönkívüliek létezésében az nagyon levan maradva
5/17 anonim válasza:
pedig vannak olyanok,akik nem hisznek bennük:D
6/17 anonim válasza:
Egyébként aki a Földre szált földönkívüliekről érdeklődik, nézzen utána Britannia nyilvánosságra hozott X aktái után.
7/17 anonim válasza:
12:53 miért van lemaradva az aki nem hisz a földönkivüleik létezésében? talán bebizonyították a létezésüket, vagy mi?
8/17 anonim válasza:
a tudósok kiszámítottak egy képletet amely szerint csak a mi galaxisunkban legalább 100 000 civilizáció van. Egyébként meg egyszerű logika hogy egy ekkora univerzumban ami folyamatosan tágul nem vagyunk egyedül... a tejút rendszerben 200-400 milliárd nap található, a világegyetemben 100-800 milliárd galaxis található.
9/17 anonim válasza:
rosszul írtam, nem a tejútrendszerben , hanem a galaxishalmazunkban amiben benne van a tejútrendszer.
10/17 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Persze, msnen ismertem meg, azóta rendszeresen találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!