Lehetséges? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
ugye a mars lakó (akit kevernek a ufo hajoval vagyis a katonai repcsikkel)
csak az ember képzeletében létezik? ugye?
nagyon félek meghallom az ufo szot elkezdek félni és rezegni
Hehehe XD
NEm utsó,én nyugatatgetlak már egy ideje :3
NEm is tudom biztosan,szerintem ha jól gondolom akkor nincsenek,max egy kis herceg,de ha Őt meglátod rúgd le :D
Ábrázolják,ábrázolják.Azok a filmek.Nem kell tőlük parázni.Én pl: imádom Freddy-t és JAson-t pedig egyik sem egy matyóhímzés,de ha mindennek az aranyos oldalát látod eléggé pozitív lesz a kisugárzásod :D
Szerintem jópofák a kis zöld emberkék nagy fekete szemmel :3
A Marson Jelenleg átmeneti jégkorszak uralkodik.A Dinók korában kb. a Marson folyók,tengerek voltak,jégsipkával,ami most is van.szóval akkor lehetett élet ott,de nem ilyen nagyszemű zöld izé xd
Aztán kihalt a bolygó.A Földről is meg fog szűnni egyszer az élet.Lehet eltűnik a bolygó,de lehet,hogy egy vénusszá változik,vagy kihal,és kőzetbolygó lesz.Akkor meg visszaáll a marson az élet és ott mondják majd,ha eljutnak addig a szintig,hogy vajon a Földön volt élet,vagy van most élet,mert rezgek amikor erről beszélek.De kitudja mi volt,mi lesz,a jelenlegi állapota a marsnak: Kihalt,élettelen bolygó
21:30
Ne felj mar!, majd ha megnosz majd fogsz kacagni mitol feltel, es is feltem 12 eves vagyok most es most mar egyaltalan nem meg a halaltol sem, kepzeld el azt hogy milyen pici vagy a mindensegben es hogy nem elsz olyan sokat hogy ilyen ostobasagokkal egyed a fejed, az amugy tok hulyeseg hogy ufok jartak a foldon, nem foglalkoznak velunk meg nem is kiserleteznek mond te kiserleteznel pld. egy halal
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!