Képes vagy kommunikálni az földönkívüliekkel?
Ez átadható, tanulható?
Hogyan csinálod?
Negi-igen
(Forditva kell velük beszélni)
Ce5 meditációk.
Sok film van róla a jútyúbon,rajta a sok jelenség ami megjelent a meditáció után.
Sok emberben benne van ez a képesség, csak sokan a környezet és a média elnyomó hatásai miatt elnyomják magukban, pedig ez a fajta kommunikáció volt régen az alapja a telepatikus kommunikációnak.
minek? mindegyik csak állatnak tekint. csak a véred kell nekik.
mindegyik gonosz. mindegyik iszonyú ronda és szerencsés az aki nem a szörnyen büdösöket fogja ki.
engem megvizsgáltak. amijen idióta vagyok én is meditáltam. csak annyi h aki sokat meditál azt nem tudják az akarata ellenére elhúrcolni. amijen ostoba vagyok engedtem h megvizsgáljanak.
állva kellett szerencsémre lennem. valami vacak technológiájuk volt. egy-két gép elé kellett állnom amik fehéresen világítottak. aztán a véremből vettek. elég sokat. nő vagyok s azon a héten kelett megjönnie. nagyon kevés volt a menszeszem. pedig 0. típusú találkozás volt, azaz a saját képességeim álltal és az ők képességeik álltal volt mindez. mégis lecsapoltak. a kezemen csak egy kis heg van. pedig 100°-osan emlékszem h mindkét kezemet nagyon megvagdosták s csövekhez tettek.
barátságosak voltak, hiszen erősítettem magam spirituálisan s akaratom ellenére nem tehettek ijet. ezért is vállsltam. na de h lecsapoltak...tehát gonoszak. nem mondták meg h mire kell a vérem.
ne akarj ijenekkel kapcsolatot felvenni.
méghogy magasan fejlett technológiájuk van...méghogy jóságosak...
na ezek után is kíváncsi vagy ezekre?
Érzékelést kell gyakorolni. Meditálj sokat, próbáld átérezni egy figyelt élő vagy élettelen személyiségét, had áramoljon az energia.
Van ismerősöm, aki amíg nem.szedett lestedáló bogyókat, tudott olyanokkal kommunikálni, akik telepatikusan beszéltek szerte szét.
Red Vixen!
Érdekes amit írtál!
hogy volt ez ismerősöddel pontosan?
Mint sokan írták, meditációban. A teljesen elcsendesített elme képes lesz észlelni-ráhangolódni a finom üzenetekre, mint egy rádióvevő....beállítottságodtól függően nehezebben-könnyebben ráhangolódni valamely irányú közvetítésekre. Vannak általános, folyamatosan sugárzott támogató gondolatok, pl a meditáció hasznosságáról, illetve közvetlen kommunikáció is lehetséges.
!Nem lesz lehetőséged eldönteni, hogy negatív vagy pozitív irányultságú lényekkel léptél kapcsolatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!