Ha elrabolnának a földönkívüliek és tudnál velük kommunikálni, mit mondanál neki vagy mit kérdeznél tőlük?
Hogy szeretik-e a hagymás babot. Meg tudják-e, hogy én vagyok Pacal király, s feltaláltam az örökmozgót.
Erre az ufók adnak egy szurit, amitől kicsit megnyugszom.
Én először is tisztáznám velük, hogy pacifista vagyok, és megkérdezném tőlük, hogy barátkozhatnánk-e.
Azt is megkérdezném, hogy miért nem barátkoztak előbb velem és utána miért nem ajánlották fel az űrhajókázást, miért kellett ahhoz elrabolniuk, mert miután összebarátkoznánk minden szó nélkül mennék én is velük űrhajókázni. :)
Megkérdezném tőlük, hogy mit szeretnének. Utána több kérdésem is lenne, pl. hogy lehet megtanulni a telepátiát, és hogy hogy működik az űrhajó, amivel utaznak. Szeretném megismerni a kulturális gondolkodásukat. Szeretném tudni, hogy ők milyen bölcsességet, jó tanácsot szeretnének elmondani az emberiségnek. Utána beszélgetnék velük több mindenről. Pl. hogy nekik milyen szükségleteik vannak, mit esznek, mit isznak, alszanak-e. Van e náluk szerelem, párkapcsolat, család, és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!