404, a földönkívüliek, akikkel kommunikálsz milyen űrhajóik vannak? Hogy néz ki egy ottani űrhajó?
www(pont)youtube(pont)com/watch?v=0AouX-nWvv4&feature=player_embedded
ezek tényleg földönkívüliek 404? (sajnos új kérdésbe nem fért bele az 1 órás limit miatt, de leeht hnap nyitok külön topicot)
Ez a nevetsges ebben az országban!
Ilyen bolondságokkal foglalkozunk, amíg nem vesszük észre, hogy a gatyát is lelopják rólunk.
Mellesleg én 404-nek nem hiszek, mióta láttam, hogy 180 milliárd fényéves távolságokról, krixkraxokról, a földönkívüliek ok nélküli emberkínzásáról, és Jupiter méretű !KŐZETBOLYGÓKRÓL! beszél.
Nevetséges, hogy egy idegen embernek, aki a nevét sem adja meg feltétel nélkül mindent elhiszel.
Akkor én meg azt írom, hogy a földönkívüliek azért jöttek Roswellbe, hogy ellopják a kukoricát és újra meg újra megnézzék egy megatonna popcorn társaságában az Avatart.
A földről is elhitték anno hogy lapos, mert a tudósok azt mondták. Szóval nem hiszek én már a tudománynak. Valahogy a sok hazugság miatt már nem tudok benne megbízni. Aki elhiszi azt a sok sületlenséget amit az evolúcióról meg Istenről tanítanak az meg is érdemli. Az emberiséget már sokszor átvágták a tudósok meg a vezető tekintélyek és erre van bizonyíték úgy h a földi tanításokat csak hagyjuk. Ha már valaki lát egy természetfeletti jelenséget egyből lehülyézik, pedig nincs abba semmi különös, csak ritkán fordul elő.
404 és abba az űrhajóba voltak földönkívüliek is, vagy egyedül voltál benne? Mit esznek azok a lények? Hogy néznek ki? Miért volt kellemetlen szag a hajóba és mitől ragadt a padló?
"A földről is elhitték anno hogy lapos, mert a tudósok azt mondták. Szóval nem hiszek én már a tudománynak. Valahogy a sok hazugság miatt már nem tudok benne megbízni. Aki elhiszi azt a sok sületlenséget amit az evolúcióról meg Istenről tanítanak az meg is érdemli. Az emberiséget már sokszor átvágták a tudósok meg a vezető tekintélyek és erre van bizonyíték úgy h a földi tanításokat csak hagyjuk. Ha már valaki lát egy természetfeletti jelenséget egyből lehülyézik, pedig nincs abba semmi különös, csak ritkán fordul elő."
Igen? A tudósok? Szerinted a tudósok állították azt, hogy lapos a Föld? Te nagyon félretájékozott vagy. Az egyház, meg a szekták tanították ezt, és éppen a tudomány bizonyította be az ellenkezőjét...
A tudósokat meg a vezetőket ne keverd össze mert nem egy súlycsoportban vannak.
És mi a sületlenség az evolucióban? Az rendben van, ha valaki nem hisz Istenben, és ateista, mint én, de az evolució-ra nem egy bizonyíték van! Csak lusta vagy megnézni őket és szerinted az evolucio az, hogy: az emberek a majmoktól származnak. És ennyiben ki is merül a tudásod róla. És természet feletti dolgok nincsenek, mivel minden a természetben történik, csak még nem fedeztek fel mindent.
Ja! És a tudomány nem egy vallás, aminek megvannak az alap dogmái, hanem nagyon sok ágazata van, és mindegyik valami más dologgal foglalkozik.
De ha csalódtál a "tudományban", akkor ne számítógépezz, ne vegyél fel ruhát, ne vezess, stb., mert ezek a tudomány érdemei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!