Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz ez az üzenet az űrből,vag...

Igaz ez az üzenet az űrből,vagy csak egy kamu felvétel?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem nagyon fognak meg az ilyen ufó-s videók,a nagyrészük nagy eséllyel hamisítvány,kamu is,de engem ez most megfogott.

Egyébként nem is vagyok az a konteózos típusú ember,sőt rosszul vagyok tőlük.

De térjünk a lényegre.

A videóban ELVILEG az ashart galaktikus parancsnokág (mondjuk azt se tudom,hogy mi az:D) intézet üzenetet a dél-angliai tv nézőkhöz.

1977. november 26.-án a tv adás megszakadt és egy angolul beszélő azonosítatlan hang szólalt meg.

Fontos megjegyezni,hogy akkor még a Földön nem ismert technológiát alkalmaztak.

Itt van a videó

https://www.youtube.com/watch?v=G0y36AqYuAY&t=2s

A kérdés már csak az,hogy ez tényleg igaz,vagy csak egy kamu?

Ui.:Ne jelentsétek a kérdést,hogy rossz kategóriában van! Köszönöm.

2020. okt. 28. 13:32
 1/7 Tislerics Máté ***** válasza:
57%

Nagyon gagyi beszédet mondott. Állítsátok le a fegyverkezést? :D Tehát nincs szükség honvédelemre? :D Vagy ez a marha azt hiszi, hogy egy ilyen ócska üzenet hatására befejezi az ember a háborúzást? :D

Spirituális fejlődés kell mi? Hallgassuk Somamamagésát, vagy járjunk többet Ozora fesztiválra? :D atya ég...

Ordenáré nagy kamu... Ennél sokkal ügyeseben is megcsinálhatták volna...

2020. okt. 28. 13:57
 2/7 Mojjo ***** válasza:
32%
Pedig rossz kategóriában van (de nem jelentettem). Aszfalt kapitány meg a leggagyibb, legbénább agymenések egyike. Ráadásul sok-sok éve kering ezós körökben, Asztal kapitány, az ő eljövetele, seregei stb stb kb az egyik leggyakrabban felbukkanó téma náluk.
2020. okt. 28. 13:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Átpakolták az ezoban,na mindegy,akkor jó lesz itt is.

2020. okt. 28. 14:35
 4/7 Mojjo ***** válasza:
38%
@3: Várható volt. Ha pl a Klingon birodalomról akarsz értekezni, meg a Föderációval való lehetséges egyesülésükről és arról, hogy a Vulkániak ehhez mit szólnak, azt is átpakolnák a Politika témakörből a Filmek-sorozatokba. Na, ez ugyanolyan.
2020. okt. 28. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre sajnos nem lehet válaszolni, gondolom hivatalosan az a magyarázat, hogy csalás volt. Pedig engem is nagyon érdekel.

A jó szándékú földönkívüliek évtizedeken keresztül ilyen üzeneteket közöltek az emberiséggel, aztán gondolom rájöttek, hogy az emberiség vezetői nem az általuk irányítottak, tehát nem a mi érdekeinket képviselik.

Lehet ezt az üzenetet naivnak nevezni, de ha esetleg csalás is volt, attól még nagyon tanulságos ránk nézve, a naivsága ellenére. Akárki is volt, fogalmam sincsen, hogy hogyan lehetett akkoriban, '77-ben így

beavatkozni egy tv-adásba.

Az atomfegyverek kifejlesztése óta figyeltek fel ránk nagyon, azóta szaporodtak meg az észlelések.

Hogyha egyszer netalán elpusztul a Föld, az emberiség, akkor annak mi magunk leszünk az okai, és ezeket a sorokat utána ki lehetne írni az emberiséget jelképező sírra.

2020. okt. 28. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Na, most is lepontoztam azokat, akik az ezo kategóriát írták. ;-)
2020. okt. 30. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, ők a Plejádiak.
2020. nov. 30. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!