Igaz ez az üzenet az űrből,vagy csak egy kamu felvétel?
Alapjáraton nem nagyon fognak meg az ilyen ufó-s videók,a nagyrészük nagy eséllyel hamisítvány,kamu is,de engem ez most megfogott.
Egyébként nem is vagyok az a konteózos típusú ember,sőt rosszul vagyok tőlük.
De térjünk a lényegre.
A videóban ELVILEG az ashart galaktikus parancsnokág (mondjuk azt se tudom,hogy mi az:D) intézet üzenetet a dél-angliai tv nézőkhöz.
1977. november 26.-án a tv adás megszakadt és egy angolul beszélő azonosítatlan hang szólalt meg.
Fontos megjegyezni,hogy akkor még a Földön nem ismert technológiát alkalmaztak.
Itt van a videó
https://www.youtube.com/watch?v=G0y36AqYuAY&t=2s
A kérdés már csak az,hogy ez tényleg igaz,vagy csak egy kamu?
Ui.:Ne jelentsétek a kérdést,hogy rossz kategóriában van! Köszönöm.
Nagyon gagyi beszédet mondott. Állítsátok le a fegyverkezést? :D Tehát nincs szükség honvédelemre? :D Vagy ez a marha azt hiszi, hogy egy ilyen ócska üzenet hatására befejezi az ember a háborúzást? :D
Spirituális fejlődés kell mi? Hallgassuk Somamamagésát, vagy járjunk többet Ozora fesztiválra? :D atya ég...
Ordenáré nagy kamu... Ennél sokkal ügyeseben is megcsinálhatták volna...
Köszönöm a válaszokat.
Átpakolták az ezoban,na mindegy,akkor jó lesz itt is.
Erre a kérdésre sajnos nem lehet válaszolni, gondolom hivatalosan az a magyarázat, hogy csalás volt. Pedig engem is nagyon érdekel.
A jó szándékú földönkívüliek évtizedeken keresztül ilyen üzeneteket közöltek az emberiséggel, aztán gondolom rájöttek, hogy az emberiség vezetői nem az általuk irányítottak, tehát nem a mi érdekeinket képviselik.
Lehet ezt az üzenetet naivnak nevezni, de ha esetleg csalás is volt, attól még nagyon tanulságos ránk nézve, a naivsága ellenére. Akárki is volt, fogalmam sincsen, hogy hogyan lehetett akkoriban, '77-ben így
beavatkozni egy tv-adásba.
Az atomfegyverek kifejlesztése óta figyeltek fel ránk nagyon, azóta szaporodtak meg az észlelések.
Hogyha egyszer netalán elpusztul a Föld, az emberiség, akkor annak mi magunk leszünk az okai, és ezeket a sorokat utána ki lehetne írni az emberiséget jelképező sírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!