Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO-t miért keveri szinte...

Az UFO-t miért keveri szinte mindenki a földönkívüli lényekkel?

Figyelt kérdés
Akármilyen repülő objektum UFO-nak számít, amíg azonosítatlan. Ebből is ered a neve "unidentified flying object - azonosítatlan repülő objektum".
2010. aug. 7. 01:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Szerintem mert az emberek általában földönkívüliekre, idegen űrhajókra hallják ezt a szót hogy "UFO" a filmekben például.
2010. aug. 7. 01:11
 2/14 anonim válasza:
78%

Én úgy tudom,hogy az Azonosítatlan Repülő Tárgy!

Bocsi,hogy nem tudtam választ adni :(

2010. aug. 7. 01:14
 3/14 A kérdező kommentje:
tárgy-objektum, mindegy :D
2010. aug. 7. 02:54
 4/14 M@x ***** válasza:
53%
Szerintem mert nem tudják megkülönböztetni a két dolgot, vagy talán úgy ahogy az első írta, hogy a filmekben így hallották!
2010. aug. 7. 09:49
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

Mert ilyen nincs és valamelyik unatkozó ember kitalálta azt hogy vannak ilyen csoda lények..

Néha én is hiszek bennük!!

De természetesen van olyan ahova csak viccből irok :DD

2010. aug. 7. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Ennél már csak az szebb, amikor a "Hisztek-e UFÓ-kban?" kérdésre valaki azzal érvel, hogy olyan nagy a világegyetem, máshol is lehet élet.

Igen. De attól még nem biztos, hogy idejön, és jobb dolog híján éjfél után ijesztgeti a magányos autósokat.

Tény, hogy az UFÓ szó a köznyelvben eltávolodott eredeti jelentésétől. A fontos, hogy mindig tudjuk, miről is beszélünk pontosan.

Mellékszál: Állítólag a repülő csészealj is egy félreértésen alapul. A 1900-as évek első évtizedeiben jelentek meg az első beszámolók idegen lényekről. Akik zömmel zöldek voltak, a Marsról illetve Vénuszról jöttek rakétaszerű járművel.

Valamikor a 40-es években használta egy interjúban egy szemtanú pilóta a csészealjszerű kifejezést, de nem a jármű alakjára. Majd jött Roswell, ahol vagy próbababákat, vagy kísérleti majmokat láttak egyesek (vagy űrlényeket, ki mit hisz el). És megszülettek a kis szürkék a gülü szemeikkel, akik csészealjon járják a Galaxist.

2010. aug. 7. 15:32
 7/14 anonim ***** válasza:
És Frankeinsein? Őt is keverik a szörnyével. Meg a sáskát és a szöcskét is. És ilyen kérdés is minden héten van itt.
2010. aug. 7. 15:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Ilyen UFO-s kérdés nem volt még.
2010. aug. 7. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
:) hallottál már az ufonautáról , lehet hogy nem jól írtam le de ha jól tudom így kell leírni, a idegeneket ufonautáknak kéne hívni rendesen. Lerövidítve UFÓ, hát ezért, szóval aki ezt írja hogy ufo és a idegenekre gondol akkor igaza van!!!!! mivel a ufó szónak két jelentése van , maga az idegen lények ,és a azonosítatlan tárgyak az égbolton.
2010. aug. 8. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Keres a googlén ufonauta :) sokat meg lehet tudni róla :)

UFONAUTA :)

2010. aug. 8. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!