Az UFO-t miért keveri szinte mindenki a földönkívüli lényekkel?
Én úgy tudom,hogy az Azonosítatlan Repülő Tárgy!
Bocsi,hogy nem tudtam választ adni :(
Mert ilyen nincs és valamelyik unatkozó ember kitalálta azt hogy vannak ilyen csoda lények..
Néha én is hiszek bennük!!
De természetesen van olyan ahova csak viccből irok :DD
Ennél már csak az szebb, amikor a "Hisztek-e UFÓ-kban?" kérdésre valaki azzal érvel, hogy olyan nagy a világegyetem, máshol is lehet élet.
Igen. De attól még nem biztos, hogy idejön, és jobb dolog híján éjfél után ijesztgeti a magányos autósokat.
Tény, hogy az UFÓ szó a köznyelvben eltávolodott eredeti jelentésétől. A fontos, hogy mindig tudjuk, miről is beszélünk pontosan.
Mellékszál: Állítólag a repülő csészealj is egy félreértésen alapul. A 1900-as évek első évtizedeiben jelentek meg az első beszámolók idegen lényekről. Akik zömmel zöldek voltak, a Marsról illetve Vénuszról jöttek rakétaszerű járművel.
Valamikor a 40-es években használta egy interjúban egy szemtanú pilóta a csészealjszerű kifejezést, de nem a jármű alakjára. Majd jött Roswell, ahol vagy próbababákat, vagy kísérleti majmokat láttak egyesek (vagy űrlényeket, ki mit hisz el). És megszülettek a kis szürkék a gülü szemeikkel, akik csészealjon járják a Galaxist.
Keres a googlén ufonauta :) sokat meg lehet tudni róla :)
UFONAUTA :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!