Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki azt hiszi, hogy az ufókról...

Aki azt hiszi, hogy az ufókról készített videók és képek mind hamisítványok, az mivel magyarázza a barlangrajzokat és festményeket?

Figyelt kérdés
Több száz éves festmények, több ezer éves barlangrajzok repülő tárgyakról, ismeretlen lényekről és szkafanderes űrutazókról. Ma már lehet szerkeszteni ezt-azt, de ezer évekkel ezelőtt egymástól hatalmas távolságra lévő embereknek nem volt módja kommunikálni egymással, hogy létrehozzanak egy hatalmas, közös "hazugságot".

2020. aug. 19. 22:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező akár privátba is jöhet, lehet nem látszik, de amúgy nyitott vagyok.
2020. aug. 21. 19:01
 32/40 anonim ***** válasza:
80%

Én írtam az 5-ös és a 22-es hozzászólásokat, tehát nem vagyok szkeptikus. Viszont kérdező nagyon érdekelne az elméleted engem is, amire utaltál.

Szerintem sem rejtőzködnek teljesen, de ahogyan írta valaki egy pár hozzászólással ezelőtt, így könnyebb irányítani az embereket.

Ez egy nagyon összetett téma, nem szabad őket egy kalap alá venni. Akikről a legendák szólnak, azok sokféle lények voltak, különböző szándékokkal. Voltak, akik tanították, segítették az emberiséget, a beszámolók alapján erre lehet következtetni. Ők időnként visszatérnek.

És voltak az uralkodók, a mai hatalmi elit ősei, akik szintén nyíltan itt jártak közöttünk a Föld sok helyén. De hogy miért voltak itt nyíltan, azon én is töröm a fejemet, valami magyarázat biztos, hogy van rá, hogy akkoriban miért fedték fel magukat. Az egy dolog, hogy esetleg hozzáadták a genetikájukat a miénkhez. Valamiért itt kellett lenniük köztünk.

De egyébként szerintem nem feltétlenül erősebbek nálunk, mi sokkal többen vagyunk, csak sajnos nagyon meg vagyunk osztva és le vagyunk butítva. Ha össze tudnánk ellenük fogni, akkor szerintem le lehetne őket győzni. Talán belátták, hogy ekkora tömeget inkább jobb tisztes távolságból manipulálni.

Visszatérve a kérdés témájához, a koponyákat szerintem pont azért nyújtották meg, mert látták az "isteneiken", hogy nekik mekkora van, és őket akarták utánozni. De nekik, mármint az idegeneknek akkora volt, hogy ezt nem lehet nyújtással sem elérni.

2020. aug. 22. 00:29
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az emberiséget több irányból, több szándékból próbálják befolyásolni.
2020. aug. 22. 00:31
 34/40 anonim ***** válasza:

30 "Így sokkal könnyebb irányítani a tömeget."

Igen utólag eszembe jutott a Zatoichi és az ehhez hasonló sztorik.

Úgy vagyok vele ha jelen lennének hasonló lenne, mondjuk a Defiance-Az ellenállás városához. Azaz nem feltétlen leigázott, hanem olyan színes...ha megjelelnének a jelen világ mindenképp összeomlana, s egy új nyílna meg... a kérdés itt csak annyi, pozitív vagy negatív értelemben.

Nem az van, hogy kizárom, nem hiszek stb. az rendben van s kézen fekvő, hogy nem a mienk az egyetlen lakott bolygó.

De ha vannak miért jönnek?

Ha itt vannak mit csinálnak?

S ha jelen vannak miért nincsenek "sehol"?

Azaz ha idejöttek, akkor ahhoz cél és érdek fűződik, ha itt vannak több észlelés lenne akár a nyílt utcám ezrek, milliók előtt.

Bocsi ilyenkor mindig a Busójárást hozom, ha kevesebb mint 400 éve elhitték, hogy ördögök, démonok vagy erdei szellemek közelítenek. Ez alapján Egyiptomba körülbelül i. e. 3200–30 ig (legalábbis a fáraók uralkodása lapján, szóval elég magas az a +-), szóval ők miért látták volna másképp?

Az idegen hatalom is ráció, ez is az.

Jelenleg akár évekre visszamenőleg is jóval nagyobb az ingerküszöbünk, nem hisszük el egy cosplayesről, hogy az ami...

Ezt figyelembe véve, az egyiptomi istenek, az annunakik, a nephilimek stb.-k, egész biztos, hogy idegenek voltak?

2020. aug. 22. 02:54
 35/40 A kérdező kommentje:

Rendben, leírom itt amiben hiszek.

Szóval a "kezdetben" (egy adott pontban az időben) az emberek még nagyon kezdetlegesek voltak, a teremtőjük (habár létezik egy egyetlen végtelen teremtő, amely magába foglal mindent, minden bolygónak saját teremtője van), Jahve (vagy Seth) egy édeni állapotot (Édenkert) tartott fenn, melyben az emberek képtelenek voltak a fejlődésre bármilyen szinten. Jahve ezen nem volt hajlandó változtatni bizonyos felső utasításra sem.

Ezért ide lettek küldve a Luciferek, akik sokkal fejlettebb csoport, magasabb dimenzióbéli entitások voltak. Valódi alakjukban ők azok, akiket angyaloknak gondolunk. Feladatuk szerint felkínálták az embernek a jó és rossz közötti választás képességét, magát a szabad akaratot és spirituális tudást (pl. megtanították nekik hogyan nyissák ki a csakráikat - a bennünk kígyózó energiacsatornákat - innen ered a kígyó motívum - egyébként az alma pedig a tobozmirigyet szimbolizálja).

Jahvének nem tetszett, hogy a teremtményei egy másik teremtőt választottak, ezért lezárta a lucifereket egy alacsonyabb síkra, a sajátjait pedig kivetette az Édenből.

Felsőbb erők két lehetőséget ajánlottak fel a lucifereknek: vagy befejezik a küldetésüket és hazamennek, vagy ebben a rosszminőségű létsíkban maradnak. Az utóbbit választották, ám a továbbiakban "negatív" katalizátorként tevékenykedtek tovább - alapvetően pozitív lények, de nekik is meg kell tapasztalniuk a másik oldalt a fejlődésük érdekében. Gonosznak tűnnek, ebben a világban azok is, de a nagyobb képben nincs "jó" vagy "rossz", csak megtapasztalások.

Tehát ezek a földönkívüliek habár embertesttel rendelkeznek, eredetileg nem emberek. A kezdetek óta itt vannak velünk, ugyanúgy újra és újra újjászúletnek azzal a különbséggel, hogy nekik hozzáférésük van az előző életeik emlékeihez. Az évezredek alatt elképzelhetetlenül sok pénzt halmoztak fel generációról generációra örökítve (természetesen egymás között házasodva), ők az egy százaléknak az egy százaléka, a személyek akiknek a nevét sem tudjuk és soha nem is fogjuk megtudni. Hogy megértsétek mennyire gazdagok, Bill Gates vagyona az övékhez képest holmi zsebpénz.

Ami az emberiséget irányító hatalmi elitet illeti ennyit mondanék. Persze ott van még egy csomó más földönkívüli faj, amik látogatnak vagy ráadásul itt is élnek a Földön.

2020. aug. 22. 02:56
 36/40 anonim ***** válasza:
80%
Ez jó, nem mindenben értek egyet, de látszik, hogy a jó része vagy az egész saját következtetés.
2020. aug. 22. 03:11
 37/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. aug. 22. 03:38
 38/40 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is jó elmélet, közel állhat az igazsághoz. Nyilván sejthető, hogy a Biblia tele van szimbolikus dolgokkal. Viszont akkor hogyan lehet ideilleszteni például az anunnakikat, a Nibirut, és az ismert történetüket?

És Jahve hol létezik, melyik létsíkon? És miért próbálja úgy beállítani magát, mintha mindenható Isten lenne, holott nagyon is emberszerűen viselkedik?

2020. aug. 24. 00:17
 39/40 anonim ***** válasza:
A 32-es hozzászóló voltam. Van valakinek erre az előző hozzászólásban felvetett kérdéseimre valamilyen elképzelése?
2020. aug. 24. 00:19
 40/40 A kérdező kommentje:

38: Számos alkalomkor látogatták meg különböző fajok a Földet és avatkoztak be az emberek fejlődésébe. Akár tanították, akár genetikai módosításokat végeztek rajtuk (ezért vannak kúlönböző emberfajták, feketék, sárgák stb).

Nem veszem szó szerint az annunakis történetet, szerintem abban is vannak szimbolikák vagy félreértelmezés, de az is megtörtént valamikor valahol a Földön. Azt sem zárnám ki egyébként, hogy a Nibiru maga legyen a Hold, vagy legalábbis az annunakik egy másik űrhajója (lehet hallani teóriákról, hogy a Hold mesterséges, megmagyarázhatatlan a kialakulása. olyan ősi feljegyzést is találtak, miszerint nem mindig volt ott, mióta van ember).

Ami Jahvét illeti, nos, először is 10 sűrűség, avagy dimenzió létezik. Minden létező a létezését úgy kezdi, hogy elválik az egésztől (megteremtődik), kialakul az egó, ezáltal meg tudja tapasztalni önmagát különálló létezőként. Az élet voltaképpen erről az utazásról szól, mely során visszatérünk az egészbe (10-edik dimenzió). Tekintve, hogy jó ideje nem hallunk Jahvéról vagy olyan névről, aki megfeleltethető lenne vele nem tartom kizártnak, hogy az ő fejlődése már beteljesült.

Hát igen :D Jahve nem éppen egy mintakép. Egy önző gyerek, aki mindent magának akart, mindennek úgy kellett lennie, ahogy ő szeretné, ha pedig valami nem úgy sült el, akkor behisztizett és még arra is képes lett volna, hogy a saját teremtményeit elpusztítsa.

2020. aug. 24. 04:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!