Vannak olyan régi, ókori festmények, barlangrajzok. Amelyeken Földönkívulieket ábrázolnak?
Figyelt kérdés
Vannak olyan régi azték,maya,inka...rajzok amelyeken
Földönkívulieket ábrázolnak?
Vagy azok eljovését?
linket is légyszi ha tudtok!
És ha 2012 a maya-k a földömkívuliek elátogatását jósolták(bár most lehet hogy hulyeséget írtam)
eddig csak ezt találtam ami ilyesmit jelenthet!
2010. aug. 20. 02:01
1/12 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1064..
Nemrég találtam ezt a dokut új mexikóban van fold alatti bázis amelyeken kísérltezgetnek és ott vannak a foldonkívuliek szállás helye is!
2010. aug. 20. 02:03
2/12 anonim válasza:
egyenlőre nem tlaálom a képeket,de emléxem rengeteg mária vagy jézusos festményen vannak ufok,még youtubon is találtam róla videót
3/12 anonim válasza:
Aztak*rva! Az első képen egy reptoid van!
4/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=p1sIFMhHS6E
0:50 után.
5/12 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, nemrég olvastam, hogy egy maja interjút adott, melyben világosan kifejti, hogy SEMMI nem lesz 2012-ben, az egész egy kamu, mivel a maja naptár nem áll meg, hanem egy másik ciklusban megy tovább (azt is 2060 környékén teszi). Amúgy pedig Daniken úr látni vél űrlényeket a régi közép-amerikai falfestményeken, talán máshol is, de ehhez nem, tudok hozzászólni.
6/12 anonim válasza:
igen, hát persze hogy vannak, vegyél meg 1-2 Hihetetlen! magazint benne vannak
7/12 anonim válasza:
Mondom, hogy reptoid van az első képen.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen eloszor is én is csak néztem hogy miket festettek aztán megpilantottam ezt a reptoid alkotást!
Ez elégé érdekes nem tom talán maya,inka vagy perzsa alkotás ezt sajnos nem tudom.
2010. aug. 22. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!