UFO-észlelés mostanában? Legutóbb? Volt valaha?
Igaz csak megjelenö valtakozo kigyullado-kialvo fenypontokat de felvettem videora es nem tusom megosztani. Mert pl youtibe fiokkal csak ez miatt nem akarnèk vacakolni ugy hogy a gmail vagy google fiokom jelszavat se tudom. A facre meg hiaba töltöm fel nem adja le ugyanabban a minösegben.
De szoval mivel jöttek folyamat katonai vörösen izzo helikopterek is a fénypontok közelebe gondoltam lesznek majd szivesek megosztani mit làttak es minimum leközlik. Es de hàt nincs leközölve.
A fenypontok nagyon fixek voltak. Mint egy csillag.
Azert nem gondoltam hirtelen ufora sem, mert ez a része olyan "földinek"tünt. Marmint az, hogy halvanyan kezdte, aztan erösebb lett a feny aztan kialudt. Aztan a masik erösödött, latszodott jobban es kialudt. Azutan megint az elsö kezdte. Persze ez nem ilyen lassan.
De szoval valtakozo erösségü a feny.
Ahogy egy autolampa is. Mikor kikapcsolod, izzik még vmennyit aztan alszik el. A enyerö valtakozasànak sebessege is ahhoz hasonlitott.
De elment, mentek utana a helikopterel, aztan vissza, aztan viszajöttek a helikopterek ezzel ment az égen a szorakozàs egy darabig, aztàn mindenki elhuzott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!