Ufólogósok az űr lényeknek vannak-e házikedvenceik, mint nekünk a kuttya?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 22:09
2/13 anonim válasza:
Mai tudásunk szerint nem léteznek földönlkívüliek szóval a kérdésed értelmét veszti. Persze az esély megvan rá hogy léteznek de még nincs rá bizonyíték mivel semmi jel sem utal erre és soha senki nem is látott földönkívülit.
3/13 anonim válasza:
Persze, pl. usszmaussz, kicsi szürke és egy különleges folyadékban tartják természetesen gömb alakú tárolóban. Sajnos állatvédelem szempontjából ez nem helyes. De más világ más szokás. El kell fogadnunk.
4/13 anonim válasza:
Igaza van a kettesnek.Birom mikor lepontoznak engem is mert leírom h semmi bizonyíték nincs a létezésükre😃
5/13 anonim válasza:
Baaam. Yes . You are a gooufey men? Ufo eat is hamburger in mcdonald
7/13 anonim válasza:
#4 tudod ha valami ellenkezik az ő véleményükkel az már hülyeség :D itt ezotéria témában nem szokás utánanézni dolgoknak vagy megvizsgálni a valóságalapján bárminek is. "ezt olvastam a neten tehát ez úgy van"
#3 te ezt az "információt" honnan kukáztad? :D
9/13 anonim válasza:
Szuper. Na léptem, álmos vagyok. :)
10/13 anonim válasza:
Vannak-e olyanok, mint nekünk a kutya?
Vannak persze.
Némelyik elég randa jószág.
Amikor pár évvel ezelőtt megszökött tőlük az két Chupacabra, elég nagy felfordulást csináltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!