Az idegenek tényleg laktózérzékenyek és nem bírják a tejet?
1. Igen mert az emberek is csak pár ezer éve isznak tejet aki nem laktóz érzékeny az már alkalmazkodott hozzá.
2. Miért lenne? Ha van is akkor biztos nem mindnek.
Nem kötekedésből de te úgy gondolod kedves kérdező hogy amiket írsz annak bárminek is van értelme? :D
Kezdjük azzal hogy a földön kívüli élet a mai napig csak egy feltételezés. Semmi bizonyítható tény nem szól amellett hogy léteznének. Persze nem leetetlen de semmi konkrét tapasztalatunk nincs idegenekkel kapcsolatban.
Másrészt miért ne lehetnének tehenek egy másik bolygón? Ha szerinted simán létezhet élet egy másik bolygón akkor miért ne lehetne hogy tehenek is éljenek ott?
Három: Nem csak a tehén adhat tejet hanem a kecske, juh, stb. is. Igazából minden emlősnek van teje ha belegondolsz.
Négy: Miért kell hogy minden egyes földönkívüli külön tehenet tartson ahhoz hogy tudjon tejet inni? Nekem sincs tehenem mégis sok tejet iszom.
Gondolkozz azért van agyad :'D
Szerintem csak átfolyna rajtuk mint az embereken a cellulóz amit csak a tehenek tudnak megemészteni.
De nem értem hogy miért gondol mindenki emberszabású emlősként vagy hüllőként az idegenekre.
Lehet teljesen eltérő életformák, annyira hogy észre se vesszük hogy élőlények, annyira mások.
Vegyük pl a Földet, -50 és +50 fokon tökéletes oldószer a víz és építőanyag a szénvegyületek. Mind ezekből vagyunk, az állatoktól a növényekig. Víz és szén.
Ha de nézünk egy olyan bolygót ahol -150 és -50 a hőmérséklet, ott ugye ez nem működne, viszont víz helyett alkohol és szén helyett szilícium az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!