Laktózérzékenység, gyomorrontás, betegség, mi lehet?
Régebben is nagyon sok tejet ittam, de pár hete jóval kevesebbet, majd kb. 1 hete elkezdtem ismét nagyon sokat inni (egy nap kb. 6 decit). Viszont úgy 3-4 napja nincs rendes székletem, inkább csak hasmenésem. Van, hogy egy nap csak 2x, de pl. ma még csak 10 óra múlt és már 4x voltam wc-n. Ekkor előbb érzem a beleimben a gázokat, aztán sietek a wc-re és gyorsan kijön belőlem, de nem sok, elég kevéske mindig, sárgás-barnás, kicsit vizes, de apró darabos is (bocs a részletezésért). Ma még nem is ettem semmit egyébként, csak a tejet ittam. Tegnap meg pl. csak tojást ettem. Szóval gondoltam gyomorrontásra is, de akkor sak a tojás okozhatná. Betegnek nem érzem magam. Kizárásos alapon a tejallergiára, laktózérzékenységre gondoltam. Az kijöhet ilyen hirtelenséggel, ha eddig semmi bajom nem volt a tejtől? Vagy mi lehet még? Nem eszek rendesen az elmúlt 1-2 hétben, sőt, nem is nagyon eszek, keveset, főleg csak iszok. Ez okozhatja esetleg?
Tudom, senki nem orvos itt, csak véleményekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!