Ha elrabolnának a földönkívüliek mit tennél?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 15:17
12/23 anonim válasza:
Mirt lett mindenki lepontozva? Nem mintha lenne bármi értelme, :-D!
13/23 anonim válasza:
Hát erre jártak az ufók és nem tetszett nekik a sok válasz.
14/23 anonim válasza:
Az én űrhajómon mindig remegnek az emberek és a különböző barna/sárga folyadékokat és gyakran kell takarítanunk utánuk. Nem értem miért, mindig vissza hozzuk őket, hogy elmeséljék, hogy nem öltük meg, és fájdalom nélkül vizsgáltuk őket. (Bár nem szeretjük, ha emlékeznek ránk).
16/23 malacka07 válasza:
Legfőképp beajánlanám Cartmant akinek már volt dolga velük. Megmondanám, hogy ö tapasztaltabb, vigyék őt
17/23 anonim válasza:
Senki nem gondol arra,ha elvinnék az UFÓK akkor ő ott nagyon magányos lenne és hamar meghalna bánatában.Mert ott olyan fejlett minden,hogy ő abból szinte semmit sem értene.És talán használni sem tudna semmit sem.
18/23 Hozé don Padrafos válasza:
Kérném, hogy genetikailag térképezzenek fel, és az alapján alkossák meg a tökéletesen hozzám illő nőt.
19/23 anonim válasza:
Csak akkor hozzanak vissza,ha lenapalmozták az összes c-t és zs-t!
20/23 anonim válasza:
Engem elvittek a Siriusra egy hatalmas csészealjban, átestem egy csomó orvosi vizsgálaton, majd körbevezettek a Zeta Reticuli galaxisban.
Üdv, Pataki A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!