Láttatok már ilyet az égen?
Figyelt kérdés
Agyonisten ! Más többször is láttam olyat, hogy látszólag egy sima csillag volt, aztán hirtelen megmozdult és elrepült. Persze teljesen hangtalanul. Ez vajon mi a csuda lehet? Tudtommal egy repülő se tud mozdulatlanul lebegni. Ez vajon valami műhold lehet vagy Drón? Esetleg egy földönkívüli jármű?2020. júl. 8. 07:33
12/18 anonim válasza:
Amikor hirtelen elindulni látszik egy nem túl fényes pontocska, az még hagyján, az simán lehet annyi, hogy pont elviszi a tekintetedet egy arra járó műhold vagy katonai repülő, ami szintén elég halvány ahhoz, hogy csak akkor vedd észre, amikor már megtévesztett. Nem olyan ritkaság ez. Igazán fura akkor lenne, ha egy mozgó izé megállna, de olyat ritkán látnak megbízhatónak tűnő emberek.
13/18 anonim válasza:
Én még gyerekkoromban, 90-es években láttam ilyesmit. Szüleimmel tartottunk haza már késő este volt amikor apám vett észre az égen egymás mellett két csillagnál kicsit nagyobb és fényesebb pontot. Egyszer csak elindult az egyik majd utána a másik az égen. Mentek egy darabig együtt majd egy szempillantás alatt eltüntek. Hangjuk nem volt. Hullócsillag nem viselkedik igy műhold szintén kilőve, mert azok folyamatosan mozognak ezek viszont álltak amikor észre vettük őket. Drón nem létezett a 90-es években. Nem tudom mi lehetett az.
14/18 anonim válasza:
Én is látok olyan pirosakat
Uccsó:szerintem az repülő
Meg olyanokat us láttam hogy nem volt felhő az égen és egy fehér pont magamagától eltűnt
3szor is volt ilyen
És 2szer ugyanazon a helyen
15/18 anonim válasza:
Ja bocs a masik oldalon az uccsó(1őn)
16/18 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet, de nem tudom, mi lehet.
17/18 anonim válasza:
Ilyet én is láttam már. Egyszer a mátra felett láttam egy feltünően fényes csillagot. Kicsit fura is volt nekem emiatt. Egyszer csak fogta magát leindult a hegyről és villogva eltűnt. Én helikopterre tippelnék
18/18 anonim válasza:
Anyukám 3 fehér pontot látott,hangja nem volt
Egyszercsak 3 fehér repülô repult el a feje felett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!