Az 5G technikája idegen eredetű?
De mivel a jövőben feltehetőleg meg fogják csinálni, az is emberi eredetű lesz természetesen, akár a 2,3 vagy 4G.
(Nem is tudom, hogy ez hogy pattant ki a fejedből.)
Viccet félretéve, találtam egy videót arról, meg komolyabb oldalakat, hogy régebben erős sugár jeleket fogtak egy nagyon nagyon messze lévő bolygótól, nem tudom már mi a neve ezeknek a sugaraknak, rég olvastam.
Mivek az 5G megöli a madarakat, meg hasonló, így én merem feltételezni, hogy lehet ezt a sugarat használják az 5G-hez.
Mivel eddig a 4G se volt ilyen ártalmas, sőt...
"Mivek az 5G megöli a madarakat, meg hasonló, így én merem feltételezni, hogy lehet ezt a sugarat használják az 5G-hez."
Ennek kb, annyi a valóságtartalma, mint hogy a chemtraillal mérgeznek minket, vagy orbán egy szavahihető, felelős politikus.
"Ráadásul az 5G-re szánt frekvenciák sávjait is használtuk már a távközlésben évtizedek óta, csak más célra, pl. televíziós műsorszórásra."
Igen!
Nekünk az, mert nem magyar találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!