Szerintetek melyik ufó létezésére van legnagyobb esély hogy látogatják a földet?
A reptiliánok valóban gyíkemberek, és még ott vannak az itteni őshonos gyíkemberek is. A felsoroltak közül a kispárnákat nem tudom, hogy honnan vetted, ez nyilvánvalóan marhaság. Kriariaxok sem léteznek, raidosokról pedig még nem hallottam és olvastam. A többi az rendben van. Ami a kis zöld emberkéket illeti, nem zárom ki a létezésüket, de akikre jellemző a zöld szín, vagy részben zöld szín, az a reptiliánok jelentős része. Viszont ők jóval nagyobbak az embernél, tehát nem nevezhetők "kis zöld emberkéknek".
Hozzá kell tenni, hogy a földönkívülieknek nevezett lények elég jelentős része egyben multidimenzionális is , tehát elég nagy az átfedés a két fogalom között.
Nekem van egy másik elméletem, ami sokak számára elég kiábrándító lehet.
Az ufoészlelések lehet hogy nem mások, mint idegen szondák, amiket olyan civilizációk alkottak, akik már réges régen elpusztultak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!