Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban, hogy az ősi...

Hisztek abban, hogy az ősi nagy birodalmak, és a mai világhatalmak kapcsolatban állnak az idegenekkel?

Figyelt kérdés
Vannak feltevések, hogy az egyiptomi istenek nem mások, mint idegenek. Meg állítólag a suméroknak is volt velük kapcsolata. Meg az inkáknak is... Újkori történelem: felvetették, hogy Hitler lepaktált az idegenekkel, azután a Roswell-i katasztrófa során az USA kormánnyal, majd a Szovjetunióval is. Valami valóságalapja biztos van, vagy csak kitaláció minden?
2010. aug. 1. 15:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Amúgy Ázsia miért különleges? Egy utazó 10 év alatt megjárta az egyiptom - kína utat oda vissza és elmesélte otthon.
2010. aug. 9. 12:51
 22/34 kayl18 ***** válasza:
na de az is furcsa hogy a piramisok szögei pontosan a 4 égtáj felé mutatnak
2010. aug. 9. 12:55
 23/34 anonim ***** válasza:

Ebben mégis mi a furcsa? Direkt így tájolták őket. Egy fadarab kell hozzá és az alábbi versike:

Előttem van Észak,

Hátam mögött Dél,

Balra a Nap nyugszik,

Jobbra pedig kél

Ezt még a legvadabb ősember is megoldotta volna, nemhogy egy kicsit is képzett matematikus - építész civilizáció...

2010. aug. 9. 13:05
 24/34 kayl18 ***** válasza:

ilyen szkeptikussal mint te még nem találkoztam, tényleg grat:)

de én ettől még hiszem, hogy léteznek nálunk fejlettebb civilizációk, akik olyan technológiával bírnak, hogy azt el sem tudjuk képzelni és ebben nem tudsz megdönteni, a térkihasználás és a csillagok, galaxisok nagy száma miatt

2010. aug. 9. 13:36
 25/34 anonim ***** válasza:

Abban hiszel, amiben akarsz. Én is hiszek a földönkívüli élet lehetőségében, csak abban nem, hogy hobbiból ideutaznak.

De ennek mi köze van a piramisokhoz? Miért szkepticizmus az, hogy kettő teljesen triviális dolgot egy pofonegyszerű magyarázattal megoldok?

Amúgy azon elgondolkoztál már, hogyha az idegenek segítettek megépíteni a piramisokat, akkor miért ilyen kezdetleges eszközökkel készültek? Nyilván ha el tudtak jönni idáig, akkor nem bronzvésővel formázták a köveket, hanem mondjuk lézervágóval. Mégis minden egyes kövön megtalálhatóak a vésők nyomai.

Vagy miért kőből építették őket? Miért nem valami egyszerűbb, erősebb és tartósabb anyagból? Jópár ilyet találhattak volna könnyedén a földön.

De a legfontosabb kérdés:

Mi a fenének akartak volna visszajönni 100 évenként ide a földönkívüliek, hogy felhúzzanak egy-egy mumifikált fáraónak egy nagy kőkupacot? Mi volt ebben jó nekik?

2010. aug. 9. 14:04
 26/34 kayl18 ***** válasza:
talán segíteni jöttek és jönnek most is, bár egyikre sincs bizonyíték, de benne van a pakliban, mi is segítünk az állatoknak, nem elképzelhetetlen hogy az idegenek is segítenek nekünk
2010. aug. 9. 14:10
 27/34 anonim ***** válasza:

Az idegeneknek semmi közük a piramisokhoz vagy ilyenekhez...

Az ember találékony lény.Ő tud alkotni.Megoldja az alkotással járó problémákat.Miért kellettek volna idegenek ide?Lehet hogy eljöttek de nem hiszem hogy segítettek volna.

És ha az isteneket idegenekről másolták volna akkor miért nincsen náluk lézer puska?Miért nincsenek űrhajók?

2010. aug. 9. 18:27
 28/34 anonim ***** válasza:
szerintem simán el tudnák titkolni...a maffiaügyek sem derülnek ki, pedig arról sok ember tud, meg a tanuvédelem pl...ezek után pár földönkívülit elrejteni már nem nagy kunszt
2010. aug. 9. 23:04
 29/34 kayl18 ***** válasza:
igen, ez igaz, ha a maffia eltud mindent titkolni, a kormánynak ez gyerekjáték
2010. aug. 10. 06:39
 30/34 anonim ***** válasza:

Mindenki a összeesküvés elmélettel van.

Talán jobb is ha nem tudunk dolgokat...Mégis mi történne ha bejelentenék hogy az idegen lények leszálltak közénk és rabolják ölik meg az embereket?Valószínűleg mindenki pánikba esne és bezárkózna vagy elmenekülne valahova...

2010. aug. 10. 07:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!