Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban, hogy az ősi...

Hisztek abban, hogy az ősi nagy birodalmak, és a mai világhatalmak kapcsolatban állnak az idegenekkel?

Figyelt kérdés
Vannak feltevések, hogy az egyiptomi istenek nem mások, mint idegenek. Meg állítólag a suméroknak is volt velük kapcsolata. Meg az inkáknak is... Újkori történelem: felvetették, hogy Hitler lepaktált az idegenekkel, azután a Roswell-i katasztrófa során az USA kormánnyal, majd a Szovjetunióval is. Valami valóságalapja biztos van, vagy csak kitaláció minden?
2010. aug. 1. 15:09
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
100%
Én nem hiszek abban, hogy az újkorban valakinek kapcsolata lett volna idegenekkel. Azt gondolom, ezt manapság egyre nehezebb lenne titokban tartani. A szenzáció valószínűleg elnyomná a titoktartást. Azt viszont el tudom képzelni, hogy régen jártak idegenek itt a Földön. Talán lehet közük a különféle vallásokhoz is. Többször elgondolkodtam egyes szentképeken: a fejet körülvevő körök láttán, mintha űrruhához tartozó sisak lenne. Látniuk kellett ilyesmit, különben honnan vették?
2010. aug. 1. 16:06
 2/34 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ne dőlj már be a sok stargate-nek. Az csak egy sci-fi sorozat.

"Többször elgondolkodtam egyes szentképeken: a fejet körülvevő körök láttán, mintha űrruhához tartozó sisak lenne. Látniuk kellett ilyesmit, különben honnan vették?"

Mi lenne, ha szögletes lenne manapság? De az is lehet hogy olyan kerek búvársisakot ábrázol Jézus képe. Esetleg kotont húzott a fejére, és felfújta.

2010. aug. 1. 16:10
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem említettem sehol, hogy én ezeket elhiszem, de nem is utasítom el tőből.
2010. aug. 1. 16:11
 4/34 anonim ***** válasza:

Én még azt sem tudom elhinni, hogy az ősember olyan rohadt sokáig dörzsölgetett két fadarabot és tőz lett belőle.

Azt értem, hogy a kezét összedörzsölve meleget érzett, de minek dörzsölte volna olyan esze veszetten a fadarabot?

2010. aug. 1. 16:30
 5/34 anonim ***** válasza:
Jött E.T. és hozott gyufát.
2010. aug. 1. 17:04
 6/34 anonim ***** válasza:
Ebben nem hiszek. De az igaz,hogyha két száraz fadarabot erősen összedörzsölsz,akkor pár perc után szikra pattan ki belőle. Ha száraz falevél van a közelben,akkor tüzet gyújthatsz. Ezt a módszert az ősember ismerhette.
2010. aug. 1. 17:19
 7/34 anonim ***** válasza:
Csak próbáld ki azt a pár percet. Meg mi az Istennek csinálta volna.
2010. aug. 1. 17:32
 8/34 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
Hasonlóan az elsőhöz, én is azt hiszem hogy manapság ez kitudódna. Vagy ma megmarad azon a szinten, hogy kaptunk pár fenyegetést, instrukciót, (pl. ne mászkáljunk a Holdon) ennyi.
2010. aug. 1. 17:39
 9/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem . E. T. a nyolcvanas években hazatért, azóta nincs kapcsolat.
2010. aug. 1. 19:10
 10/34 kayl18 ***** válasza:
100%
Én hiszek benne, hogy az ősi birodalmak kapcsolatban voltak az idegenekkel. Nézzük az egyiptomi piramisokat, 2 tonnás köveket, hogy a manóba cipeltek volna fel egyre feljebb, ráadásul kb 2 millió kőből állnak ezek a piramisok fejenként a legnagyobb alapterülete 9 focipálya, ennek a megépítése több ezer emberrel is több mint 20 évbe telt volna az akkori technikával, erre 1 év alatt kész lett, ráadásul a szögei tökéletesen a 4 égtáj felé mutatnak, az is furcsa, hogy piramisok nem csak Egyiptomban vannak, hanem Dél-Amerikában és Kínában is. vajon miért van az hogy óceánnyi távolságban levő nagy birodalmak ugyanolyan építményeket emeltek.
2010. aug. 1. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!