Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen köztünk elő földönkívül...

Milyen köztünk elő földönkívüli fajok vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok teóriát, meggyőződést olvastam már a témában, miszerint a földönkívüli lények köztünk élnek. Viszont ezek "neve/faja" nem világos. Esetleg bármi erről szóló videó vagy cikk?? Hátha van közte amit én sem találtam még meg. Illetve érdekelne, hogy akik közületek ebben hisznek, mit gondolnak? Milyen céllal vannak itt? Mikor fogják felfedni magukat? Stb. Stb.

2020. jún. 8. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nagyon összetett. Sokfajta lény van, egyesek szerint kb. 50-60 fajt azonosítottak eddig. Általában a származási helyük, illetve lakóhelyük csillaga vagy pedig a kinézetük alapján azonosítják őket. De a dolog nem ilyen egyszerű, nem csak fekete és fehér, mert sokan közülük már túllépték az anyagi, fizikai valóságot, és létezésük fő színtere már nem itt van ebben a világban.

Valóban sokfajta szándék vezérli őket, és vannak számunkra jók és rosszak is, meg semlegesek, akik csak megfigyelők.

Felfedni magukat valószínűleg nem fogják egyhamar, bár ez bizonytalan, nem lehet tudni. A hírekben, médiában meg nyilvánvalóan hiába várjuk a bejelentésüket.

Bár annyira nem is kell erre várni, mert aki kellő nyitottsággal áll ehhez a témához, és kellően elmerül benne, az elég hamar rájön arra, hogy jelenlétük végigkíséri, sőt meghatározza az egész történelmünket. Egyesek közülük sokkal régebb óta vannak itt, mint az emberiség. Bár itt az is kérdéses, hogy hogyan értelmezzük az "emberiség" szót.

2020. jún. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!