Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen köztünk elő földönkívül...

Milyen köztünk elő földönkívüli fajok vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok teóriát, meggyőződést olvastam már a témában, miszerint a földönkívüli lények köztünk élnek. Viszont ezek "neve/faja" nem világos. Esetleg bármi erről szóló videó vagy cikk?? Hátha van közte amit én sem találtam még meg. Illetve érdekelne, hogy akik közületek ebben hisznek, mit gondolnak? Milyen céllal vannak itt? Mikor fogják felfedni magukat? Stb. Stb.

2020. jún. 8. 13:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
69%
Egyszer azt olvastam egy tudóstól (tehát nem egy kóklertől), hogy ne legyenek kétségein, ha vannak földönkívüli értelmes létformák, akkor nincs okunk feltételezni azt, hogy barátságos szándékkal fognak idejönni. Lásd spanyolok+bennszülöttek.
2020. jún. 8. 14:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Na igen. Én is azt gondolom, hogy ha van akkor változó, hogy milyenek mint az emberek közt is. Van aki rossz van aki jó...
2020. jún. 8. 14:32
 3/11 zol56 ***** válasza:
Ha találnál is róla bármiféle írásos vagy képi anyagot, semmi sem támasztaná alá a valódiságát. Ha nem akarják, hogy tudjunk róla nem lesznek benne a hírekben. Bár egy ilyen hivatalos jelentés elég nagy horderejű lenne. Szóval bármit is találsz csak teória...
2020. jún. 8. 14:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen igen tudom. De szeretem az ilyen teóriákat.. aztán lehet mi is megélünk egy bejelentést :))
2020. jún. 8. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Köztünk nem élnek idegenek. Teóriának jó meg lehet vele foglalkozni ha érdekesnek tartod de csak addig ameddig tisztában vagy vele hogy semmi valóságalapja nincs a dolognak. A mai napig nem tudunk egyetlen egy földön kívüli életformáról sem.
2020. jún. 8. 18:24
 6/11 A kérdező kommentje:
De mi van ha a felsőbb hatalmak tudnak? Jó én már nagyon belemerültem a teóriákba bocsi 😂😂
2020. jún. 8. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha lenne közöttünk bármilyen fajta földön kívüli lény arról a többség tudna mivel elég feltűnő lenne már csak az is ha belépnek a légkörbe
2020. jún. 8. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Melyik többség utolsó? Te még arról se tudsz hogy a szomszéd faluban mi történik.

Szerinted majd bemondják az m1 híradóban?

2020. jún. 8. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi 8/8 nem a félig hasznosra akartam menni csak véletlen volt. Igen én is így gondolom, hogy simán előfordulhat hiszen a dolgokról a többségünk semmit sem tud. Viszont nagyon érdekes számomra, a rengeteg UFO észlelés ami fent van neten...minden nem lehet kamu :D
2020. jún. 9. 08:50
 10/11 anonim válasza:
69%
Szerintem valahol biztos van intelligens élet a földön kívül. Az univerzum elképzelhetetlenül nagy, akár több millió olyan bolygó is létezhet ahol kifejlődtek intelligens lények. Ha már köztünk élnek, azt biztos titkolják a felsőbb hatalmak. Én úgy gondolom, hogy addig nincs ok az aggodalomra amíg nem tudnak eljönni ide, mert az azt jelentené hogy sokkal fejlettebbek mint mi
2020. jún. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!