Akit már "vittek el", miket mondott, mikre emlékezett?
Kedves kérdező, egy negyedik típusú találkozásnál két szempontból tudjuk vizsgálni a kérdésed:
Először is, ha barátságos idegen fajról van szó és önszántadból vállalod ha valamilyen módon felajánlják hogy elvisznek a saját bolygójukra, velük mész. Innentől a kérdés attól függ hogy mit képes az emberi agy a látottakból felfogni, majd emlékként eltárolni, értelmezni .
2.Elrablás: Ha rossz szándékból bármely idegen faj elrabol, erőszakkal magukkal visznek, ebben az esetben csakis arra emlékszel, amire emlékezhetsz, azaz amire ők engedik hogy emlékezz. Nem csak technikailag, hanem fizikailag is vannak sokkal fejlettebb lények az embernél, így vannak akik befolyással bírnak az emberi elmére és képesek megmásítani vagy kitörölni egy emléket. Hogy hogyan, azt ne kérdezd, én sem tudom. Ezeknél a találkozásnál vannak olyan beszámolók hogy az érintettek részben, vagy semmire sem emlékeznek. Esetleg hamis/ manipulált emlékek is előfordulhatnak. Ezeknek az emlékeknek próbálnak sokszor utánajárni regressziós hipnózissal, de sokszor hiába. Hiszen amit el akarnak ember elől rejteni, ahhoz nagyon erős mentális energia és fizikai egészség kell hogy előhozza az adott személy, ami ritka.
Engem lehet, hogy vittek el. Mikor a History channel-en élménybeszámolókat hallottam eléggé meglepett, hogy némelyik mennyire hasonló és mennyire hasonlóan éreznek.
Velem 3-szor történt meg éjjel, mikor aludtam, hogy a hátamnál erős nyomást éreztem, mintha valaki szorítana, lefogna, aztán felriadtam és néhány másodpercig nem tudtam mozdulni, heves szívdobogás, félelem.
Az oldalamon szoktam aludni, nincs gond a hátammal, a matracom is jó, de éppen ezen műsorban hallottam a betegségről, amit alvásparalízisnek hívnak.
Aztán volt egy olyan álmom, amire a mai napig emlékszem, hogy egy fogorvosi szék féleségben ülő-fekvő pozícióban vagyok, körülöttem ketten voltak, az egyik a bal oldalamon felől a bokám vonalában, a másik pedig jobbra, de távol és kb. fél emelettel magasabban. Egyik alakot sem láttam csak árnyékfélének, de emberinek éreztem. Aztán a bal oldali alak fénysugárral kommunikált a másikkal, majd a jobb oldali pedig gondolatátvitellel mondta, hogy emeljem meg a bal kezem tenyérrel felé nézve és irányítsam rá a fényt, de felőle is jött egy narancssárgás fénysugár a kezemre. Mikor ez megtörtént azonnal mondta, hogy „még nem áll készen lelkileg”. Hogy mire nem állok készen azt nem tudom, de úgy éreztem, mintha valami technológiai tudást kellene átadniuk, ami az emberiséget előbbre vinné. Pont úgy, mint egyesek Nikola Tesla-nál feltételezték. Viszont megnyugodtam aznap reggel, mert tudtam, hogy egy ideig nem fognak zargatni.
Remélem most nem fog elvinni az FBI kihallgatni és hipnotizálni. :D
Ha valakinek van hasonló álma/élménye, szintén nagyon érdekelne.
Ez az álom tavaly nyáron történt 38 évesen, de már óvodás koromtól kezdve vannak idegenekhez köthető álmok, érzések.
A wikipedián sok érdekesség olvasható a Hipnagógiáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!