Más is így van ezzel? Ha halálunkor mindent elfelejtünk,
akkor hogy emlékszünk az életünkre? Oké hogy még
élünk de akkor lehet fogni arra is hogy ha egy nap esik
ki, az is megtörtént de nem emlékszel rá.
Figyelt kérdés
Szóval ha tegyük fel holnap felébredsz.és úgy hogy nem tudod mi történt ma veled.De most tudod mert ugye nem volt ez szóval átélted és tudod hogy megtörtént.Előre nem tudtad hogy ki fog esni holnap, a mai nap ezért olyan mintha meg se történt volna.Magyarul mintha az agy fel se dolgozta volna.Ha meghalsz és elfelejtessz mindent.Ami szinte biztos mert az agy felbomlik.szóval nem tudod előre ugyan úgy hogy holnap meghalsz és elfelejtessz mindent akkor az életedre hogy emlékszel? Na most aki ezt érti annak elég nagy pacsi mert már saját magamba belebonyolodtam :D
Valóban belebonyolódtál. De senki nem emlékszik az előző életére, mert nem is volt. Csak akik nem tudják elfogadni, hogy a világ tovább működik nélkülük is, hisznek benne.
2017. márc. 17. 21:55
2/9 anonim válasza:
Figyelj ne parázz! A végén úgyis megtudod, nem? Nem kell sietni sehová, hosszú még az út! Ha elfelejted akkor majd naplózd le és nem fogod. Nem kell az elefántból bolhát csinálni... nincs itt semmi látnivaló mindenki feküdjön oldalra, na!
2017. márc. 17. 22:35
3/9 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj.17éves vagyok 8..Igen 8éves korom óta nem láttak mosolyogni több hónapja vagdosom magam,öngyilkos szeretnék lenni...De közben félek a haláltól..Bár tudnám mi van ott...
2017. márc. 17. 22:47
4/9 anonim válasza:
Az öngyilkosság nem megoldás. Gondolkoztam rajta én is jó sokáig.. de aztán be kellett látnom, hogy ami feladatot végig kell csinálnom, azelől úgysem menekülhetek el.. Ha öngyilkos leszek, kezdhetem elölről az egészet.. (újraélni a gyerekkor és az iskola összes megpróbáltatását.. brr..) de ma már tudom, hogy olyan hosszú tanulási folyamatban vagyunk, amire egy élet nem is elég.. és itt kezdődik az érdekes része, az élet igazából mérhetetlen nagy ajándék.. (még ha nem is mindig tűnik annak). Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi van a halálon túl, YouTube-on vannak fent beszámolók olyanoktól, akik a klinikai halál állapotából tértek vissza. Ezek a videók segítenek emlékezni.. emlékezni a szellemi világra, ahonnan jöttünk és a feladatokra, amiket vállaltunk.
2017. márc. 18. 11:50
5/9 thoomas26 válasza:
Az öngyilkosság a létező legrosszabb, amit tehetsz. Sokáig szenvedhetsz utána, ráadásul a következő életedben ugyanazzal a problémával szembesülsz majd, ami elől itt elmenekültél.
A halálunkkor nem felejtünk el semmit, ezt nem tudom, honnan hallottad. Pont ellenkezőleg. Jobban fogunk emlékezni utána az éppen elmúlt életünkre, mind az életünk alatt bármikor. Kell is emlékezzünk, hiszen ez alapján rakjuk össze a következő inkarnációnkat. Hiszen amit itt és most elvetettünk, annak a gyümölcsét kell learatnunk a következőben.
2017. márc. 18. 17:18
6/9 anonim válasza:
Ti ezeket amúgy miből következtetitek ki?
2017. márc. 18. 22:37
7/9 anonim válasza:
#6-os: tapasztalunk, mint mindenki más is.
Amikor valaki totál idegent "felismerünk", hamarosan teljesen megtekeredik a világnézetünk és hinni kezdünk a reinkarnációban és ezen keresztül az Örökkévalóságban is. Mert látjuk, mert tapasztaljuk. És a saját szemünknek kénytelenek vagyunk hinni :)
(#4)
2017. márc. 19. 10:09
8/9 r.sentinel válasza:
Tanacsom nezz meg a youtube-on komabol visszajott emberek nyilatkozatait es kovetkeztesd le mindazt amit kerdeztel, ott van a valasz. Az eletben semmise letezik ertelmetlenul es minden ember lelekenek fizikai teste van es nem forditva, ha ezt sikerul megerteni akkor el lehet gondolkozni hogy az agyhalott komaban levo szemely megis hogyan kepes egy 2 meteres szekreny tetejen (muttoben) elolvasni azt az ujsagot amit par eve ott felejtettek, ha sosem jart meg abban a helyisegben es fekve vittek be mutteni. ??? Ezt magyarazza meg valaki logikusan.
2017. márc. 20. 14:37
9/9 anonim válasza:
"halálunkor mindent elfelejtünk"
Téves feltételezés.
Ha van információ információhordozó nélkül, akkor nem felejtünk, ha szükséges a hordozó, akkor halálunk után nincs információ!
.
" holnap meghalsz és elfelejtessz mindent akkor az életedre hogy emlékszel"
Ma élsz - van ami hordozza, tárolja infóid.
Meghalsz - utánna nincs tárolóeszköz, nincs hozzáférhetó információ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!