Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha létezik az elrablás-dolog,...

Ha létezik az elrablás-dolog, akkor miért szinte csak amerikai állampolgárokat visznek l?

Figyelt kérdés

2020. máj. 26. 21:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
10-es nem kell magyarázkodnom. Te így láttad a dolgokat, én viszont nem így, most én is írhatnám, hogy sületlenségeket írsz, mert vannak bőven magyar tudósok, akik külföldre emigráltak és onnan segítettek a világnak. Képzeld nem csak a hasamra csapva írtam. Ha kötözködni akarsz akkor javaslom keress mást. Én nem fogok.
2020. máj. 28. 20:46
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Akkor ezek alapján szerinted egy zoológus is hülye és semmit sem tud az állatokról. De előbb megmondja hogy mitől világít egy pók a sötétben amit külföldön egy nő fotózott le, a pók fajtáját is megmondta, nekem most nem jut eszembe a neve. Te tudod mitől világított?
2020. máj. 28. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem erről szól hogy én így láttam a dolgokat. Ezeket nem én látom így hanem ezek így vannak. És nem azért mert én állítom hanem azért mert bizonyízék van rájuk. És nem kötöszködök csak kijavítalak mert hamis dolgokat mondasz a kérdezőnek.
2020. máj. 29. 19:16
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

Linkelni is tudod amire azt írod hogy bizonyíték van?

Mutass bizonyítékot. Helyesen se tudsz írni.

2020. máj. 29. 19:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tolerálnod kéne hogy nem mindenki gondolkodik ugy ahogy te és nincs mit javítani mivel te sem tudod mi az igazság. Ennyi! És ha megkérhetnélek szépen legyél szíves békén hagyni. Köszönöm szépen. Szia!
2020. máj. 29. 19:53
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Én elfogadom hogyha valaki mást gondol mert szíve joga, de ha terjesztesz valamit ami csak a te véleményed viszont kész tényként állítod be azzal másokat butítasz és az már nincs rendben.

Bizonyítok én neked bármit, mondjad mit szeretnél tudni

2020. máj. 29. 23:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Olvasni tudsz? Azt írtam, hogy szerintem, ami nem tény csak a több beszámoló alapján alkottam egy saját véleményt, amit nem tettem senkinek kötelezővé, hogy azt gondolja amit én, de mivel megkérdeztek nyilvánosan ezért én leírtam, hogy több esetben gyógyítás miatt vitték el az idézőjelbe tett elraboltakat, de a többi embernél is pszichológusok által írt beszámoló alapján az eltérítetteknek téves emlékeik voltak, amit hipnózissal oldottak fel. Leírtam a saját véleményemet neked ez olyan nagy probléma? Képzeld én olvastam és néztem is ufókról írt beszámolókat, és tudósok által készített dokumentum filmet is, ja hogy neked ez olyan nagy baj? Ha elfogadnád, hogy a másiknak ez a véleménye, amit leírtam, akkor nem kezdenéd el játszani a sértődött kisgyereket, aki kis köpcösen azon hisztizik, hogy tudná rágalmazni olyannal az embert amihez neki semmi köze. Szóval hogy tisztázzuk, nem terjesztek semmit,semmi közöm a gondolataidhoz, azok a te téveszmés gondolataid rólam, ami őszinte leszek tényleg nem érdekel, viszont nem hagyom szó nélkül. Én csak szimplán leírtam a személyes véleményem mivel kérdezték, azok alapján kikövetkeztetve amiket olvastam az ezekkel foglalkozó beszámolók és tudósok által készített dokumentum filmek alapján. Pl. Ancient Alien című dokfilm, hogy mondjak egyet, én legalább írok ilyet, mikor kérdeztem te csak továbbra is győzködted a nagyközönséget, hogy én egy hülye terjesztő vagyok. Tanulj meg olvasni, mert azokhoz semmi közöm amiket itt te írogatsz, na ez a sületlenség. A nagy elgondolásod nagy tévedés.

Ha Juliska és Pistike látszólag barátok, és te ezt tényként könyveled el,mert az egész falut beetették, hogy bizonyított tény, hogy Juliska és Pistike barátok, attól még lehetnek házasok is, mert nem bizonyította senki, hogy házasok-e, tehát van egy csoport akik utálják annak a gondolatát is, hogy esetleg házasok, erre helyesírói készségüket villogtatva bizonygatják, hogy de tudományosan bizonyított tény, hogy nem, de semmi bizonyítékot nem tesznek az asztalra, csak rágalmaznak is, valójában ennek a tényét az a két ember tudja, akinek papíron is van az esküje és papírja is van róla,szóval ez az információ az ilyen típusú embereknek mint amilyen te is vagy örökre titok marad,fogalmazzunk úgy, hogy egy felfedetlen top secret akta, mivel a magyarázata ennek, hogy a falu úton útfélen akadályozta őket a boldogságukban, ergo ők is ilyen téren egy ufók hiszen nem tudják, hogy házasok, ergo ufó azonosítatlan kapcsolati státusz, lehet ez is az is, de ki tudja igazából, hogy micsoda. De valójában el kell játszaniuk a hülye emberek előtt, hogy csak barátok.Nem fogják magyarázni, mert nem kell magyarázkodniuk.

Olvasd már el még egyszer amit írtam. Kezdesz nagyon hülyeségeket írni, nem terjesztek semmit, te viszont rágalmazol úton útfélen, arról viszont nem tehetek, hogy te félreértelmezve olvasol. Legyél szíves továbblépni, mert én ezzel az egy üzenetemmel továbblépek, és nem foglalkozok már ezzel a kérdéssel se veled.

2020. máj. 30. 12:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Remélem elrabolnak titeket.
2020. máj. 30. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:
46%
Ja ha bizonyítékot kérek az hülyeség és jön a hiszti. Nekem elég bizonyíték ez arra hogy nem tudod miről beszélsz köszönöm :)
2020. máj. 30. 22:41
 20/23 anonim ***** válasza:
22%
Az emberrablások 90 százaléka olajozottan megoldódik, általában alkuval, kifizetéssel és szabadon engedéssel zárul. A biztosításhoz csatolt ügyintézésnek pedig része az is, ha egy dzsungel közepén egy helikopterről kell ledobni a váltságdíjat.Az Al-Kaida 2010-ben egy francia nőnek még a mellrák miatti kemoterápiás kezelését is megoldotta. A szomáliai kalózoknak nyomtatásban terjesztett kézikönyvük van arról, hogyan kell tartani a foglyokat.
2020. máj. 31. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!