Pataky Attilát hány alkalommal vitték el (állítólag) az ufók?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 18:26
1/18 anonim válasza:
Folyamatosan viszegetik el azóta is, mint 404-et. Van úgy hogy havonta 10x, máskór fél évig hagyják pihenni. Kocsmába monta anno
2/18 anonim válasza:
Annak már se szeri, se száma...
3/18 anonim válasza:
Nem tudom, de kár, hogy visszahozták.
4/18 anonim válasza:
Az már rég volt. Most már ő viszi el az idegeneket.
5/18 anonim válasza:
Hogy a Dragon Ballból idézzek:
"Messze 8ezer fölött!!!!"
7/18 anonim válasza:
Haknizni hordták el azok is, biztos van róla számla, szóval a könyvelőjét kérdezd.
8/18 zoltandudas válasza:
1. Ufók léteznek, magam is láttam, és fotóztam is.
2. A kérdés nem találó, mert egy kívűlállónak mégcsak fogalma sem lehet a valódi helyzetről, mert még az érintett személy tudatát is blokkolhatják az idegenek, ezért ő maga sem tudja megmondani pontosan.
3. A megadott válaszok nagy része üres szócséplés, semmi valóságtartalma nincs.
9/18 anonim válasza:
Egyetértek ezzel is..
3. A megadott válaszok nagy része üres szócséplés, semmi valóságtartalma nincs.
10/18 anonim válasza:
8-as!
Valami hasznosabb dologgal foglalkozz, minthogy ilyen baromságokkal ámítod itt a szegény hiszékeny embereket! A te írásodnak kereken nulla a valóságtartalma. Nem szép dolog ez ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!