Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg létezik olyan injekció...

Tényleg létezik olyan injekció amitől könnyebben teherbe lehet esni? Állítólag 5 alkalommal kapod.

Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez akkor van , ha nincs tüszőrepedés..vizsgálják a tüszőt és egy szurival megrepesztik,akkor egy -két napon belül lehet teherbe esni, ez 5 -nél több alkalommal nincs értelme.

Ehhez az orvostól kérj segítséget, hogy kapsz-e mert ők adják, előtte még mással próbálkoznak.

2008. szept. 18. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem te a gynevac-ra gondolsz. Írd be a google-ba és ott mindent kiad róla. Háziorvos és nőgyógyász is felirhatja. Én kaptam - 7-10 naponta kell kapni - , és mire az ötödiket megkaptam, már babás voltam.

24 hetes kismami.

2008. szept. 18. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
és ugy tudom hogy ez gyulladáscsökkentő !Előttem valaszolonak!
2008. szept. 18. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sztem is a Gynevac injekcióra gondol a kérdező. Ez egy olyan vakcina, ami tejsavbaktériumokat tartalmaz, helreállítja a hüvely ph-ját, ezáltal elpusztítja az esetleg nem látható, nem érezhető fertőzéseket is belőled. Mert előfordulhat, hogy épp azért nem jön a baba, mert nem is tudod, hogy nincs rendben ott belül.

5 alkalommal kell megkapni, 10 napos különbséggel. Nagyon sokaknak nem is kell mind az 5-öt beadni, mert már a 3.,4. után babásak lesznek. Körzeti orvos írja fel, és bárki beadhatja, aki eü-ben dolgozik. Mélyen izomba adják.

Itt nagyon sok infót olvashatsz a készítményről: www.gynevac.hu

2008. szept. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!